- 23 Aralık 2008
- 65.064
- 62.893
- 5.103
Daldırsam elimi 1 ay boyunca yıkamazdım.bir erkeğin kıspetine elinizi daldırır mıydınız Doruk bey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daldırsam elimi 1 ay boyunca yıkamazdım.bir erkeğin kıspetine elinizi daldırır mıydınız Doruk bey
Üstat biz bunu modern şekilde yapabiliriz. İlla yağlanmaya gerek yok. Arazi yerine de en iyi yer kumsal alan. Yağ yerine şampuan gibi bir ürün kullanılır. Maçı bitip terleyenler de cupsss denize.Uzun süre yaptım ama yapılacak iş değil.
@Murat OnderErkek erkekle bu şekilde temasa giriyorsa
Sıkıntı büyük
Acı bilinmez
Üstat bir çok sporda var temas, futbol basket v.s. mesela voleybol da yok ama orada da fileye temas var, teniste rakete. Sen tam olarak nasıl 1 temas arıyorsun ?
Bugün hava durumu konusunda @Oğuzhan Sesko 'nun hiç sesi çıkmıyor. Kim bilir hangi plajda v.s. güreşte. Sorsan sıcak havadan şikayet eder peh.Oğuzhan seskonun sövmesini bekliyor
Orhan Ayhan misin mubarek? Her sporu biliyonErkan sağlam elense vuruyor, feyzullah şimdilik kaçak güreşiyor, feyzullah paçayı kaptırıyordu erkan üstte güreş yerde devam etti bir süre, ardından kurtardı feyzullah atağa kalktı ama olmadı şimdilik ayakta birbirini tartıyorlar
Allah muhabbetinizi arttırsın dostum
İçime sinmedi puanlama etabında feyzullah daha atakdı ama sonunu getiremedi yoruldu kaybettiKemer Erkan Taş'ın

Bende açtım @Salih Salihoğlu ile @Cafer Güney kapışması vardır diye göremedimİçime sinmedi puanlama etabında feyzullah daha atakdı ama sonunu getiremedi yoruldu kaybetti
Kazanan pehlivan Erkan Taş'ı tebrik ediyoruz![]()
Seninle güreşmek istiyorum murat![]()
Bu davette tuzak sezdimÜstat biz bunu modern şekilde yapabiliriz. İlla yağlanmaya gerek yok. Arazi yerine de en iyi yer kumsal alan. Yağ yerine şampuan gibi bir ürün kullanılır. Maçı bitip terleyenler de cupsss denize.