Kırmızı Deri Koltukta Doruk Ata TANRIVERDİ!

Talha Küllü

Onursal Üye
Onursal Üye
zarif-kirmizi-chester-koltuk312616992.jpg

Evet arkadaşlar, "Kırmızı Deri Koltuk"un bu seferki konuğu, renkli karakteriyle forumdaki renkdaşlarımızın dikkatini çekebilmeyi başarmış Doruk Ata TANRIVERDİ adlı dostumuz. Kendisine bu konuda merak ettiğiniz soruları yöneltebilirsiniz. Çok hassas konulara değinmezsek ve forum kuralları çerçevesinde sorularımızı yöneltirsek güzel olur.

İlk soru benden.

1. Koltuğun deri olmasını neden talep ettin?

Sevgiler.​

yahu deri koltuk koymasaydınız ,çıplak gelir yapışır şimdi oraya

Bu kadar pozitif olmayı nasıl başarıyorsun?

Öncelikle adminim Talha beye teşekkür ederim..

depositphotos_7443245-stock-photo-young-man-sits-on-red.jpg

Kırmızı ve derinin uyumu hepimizin malumu... Kendimi seksi hissetmek istememden daha doğal ne olabilir ki ?

Deriye bana kalirsa da gerek yok, kirmizi koltuk yeterli

bunu sesli yapabilirsiniz , cok etkili oluyor , ua forumunda oyle yapiyorduk , gayet basit herkes yine evinde

hem yazili sorular , hem de sunan ile konugun sesli konusmasi seklinde

bir baslarsaniz muptela olursunuz siddetle tavsiye ederim

Şu videodakine benzer fantezilerin de vardır herhalde. Var mı?

YouTube

indir.webp

Deriye bana kalirsa da gerek yok, kirmizi koltuk yeterli

bunu sesli yapabilirsiniz , cok etkili oluyor , ua forumunda oyle yapiyorduk , gayet basit herkes yine evinde

hem yazili sorular , hem de sunan ile konugun sesli konusmasi seklinde

bir baslarsaniz muptela olursunuz siddetle tavsiye ederim
Önceden Özgür Aslan radyo yayını yapmıştı bikaç kez. Forumda en çok sevilen şeydi muhtemelen. Good times.

Artık yaşlandığı için yapamıyor.

forumda hangi üyeyi çok çekici buluyorsun , karşı cinsten olsaydın kime ilgi gösterip tanışmak isterdin?

Şu videodakine benzer fantezilerin de vardır herhalde. Var mı?

YouTube

Ekli dosyayı görüntüle 18174

Deri bir amaç değil araç şömine de öyle.. Hayattan keyif almaya çalışıyorum ve bunun için ne gerekiyor yaparım..

Antika ürünlere çok meraklıyımdır.. Şu kıyafeti (orjinali) cuzi miktarda satın almıştım hala evimde durur.. 70-80 kuşağındaki hayranlığım nedeniyle üzerimde denemişliğim vardır.

feri-cansel-19.jpg

Ve kimin ne düşündüğünü asla kafama takmam..

Son düzenleme:
Önceden Özgür Aslan radyo yayını yapmıştı bikaç kez. Forumda en çok sevilen şeydi muhtemelen. Good times.

Artık yaşlandığı için yapamıyor.
Sinanın dediği yapılabilir aslında. En kötüsü de o dönem maç yorumlama projesi vardı o yalan olmamalıydı.

Özgür bey çok yaşlandı bu arada o tespit doğru :asd:

forumda hangi üyeyi çok çekici buluyorsun , karşı cinsten olsaydın kime ilgi gösterip tanışmak isterdin?

O kadar çok var ki..
@Can BÜYÜK beye hayranlığım herkes tarafından bilinir..

Soyadımı almayı neden istedin?

@Keramettin TANRIVERDİ Yönetim kabiliyeti ve çözüm odaklı olması, Soyadını almama sebep olmuştur.. Asıl sebebi çok havalı gözükmesi.. (Uzun severim)
Her ne kadar doktor önlüğün ile seni görmesekte çok hayal etmişliğim var..
Birde sert mizacı nedeniyle @Doğu Alkan ve @Ozan Kesgin beylere hayranlık beslerim..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt