- 18 Temmuz 2009
- 82.057
- 239.696
- 5.263
Doruk kardeşimizin çok zeki olup güzel rol yaptığını ve farklı karakterleri iyi benimsediğimi de söylemiş olayım zira böyle bir ruh hastası olmak yetenek gerektirir kesinlikle. Fuatla kıyaslayanlar halt etmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çalışıyorum. Muhasebe , Bütçe ve Raporlama işlerini yürütüyorum...
Konsantrasyon, dikkat ve emek isteyen bir işin var ama günün büyük bir bölümünü forumda aktif olarak geçiriyorsun. Okuma ve yorum yazmanın ötesinde her gün ciddi emek isteyen başlıklar açıyorsun. Nasıl oluyor becerebiliyorsun?

Torbacın Kolombiyalı mı?
Doruk sevdiğim bir kardeşimizdir
Sormasi ayıptır Ali karsız hesabını niye kullanmıyorsun artık?
sent via GSC
Doruk kardeşimizin çok zeki olup güzel rol yaptığını ve farklı karakterleri iyi benimsediğimi de söylemiş olayım zira böyle bir ruh hastası olmak yetenek gerektirir kesinlikle. Fuatla kıyaslayanlar halt etmiş.
Yaş kaç, hangi il keza
Fuat Ekinci severim renkli kişiliktir ilave olarak Berat Yemiş eklenebilir..Doruk'u Fuat'la kıyaslamak nedir yahu? Doruk Muslera, Fuat Shorunmu.
Adnan Tanriverdi neyiniz olur Doruk bey?
Uzaya hic gittin mi?
Klasik soruları ben sorayım o zaman.
1. Nasıl Galatsaraylı oldun?
2. Ilk gittiğin maç?
3. En çok sevindiğin/üzüldüğün maç?
4. En sevdiğin (eski) futbolcu?
5. Forumda kısa sürede kendini sevdirmeyi başarmanın sırrı nedir sence?
6. Fuat gibi trollerin en alt seviye mensupları ile kıyaslanmak vrya aynı cümlede adının yer alması seni üzüyor mu?
7. Hiç yurt dışına gittin mi veya gitmek istediğin yerler neresidir?
Şimdilik bu kadar sonra aklıma başka sorular gelirse sorarım.
sent via GSC

Genç ılıklara ne gibi tavsiyelerde bulunmak istersiniz?
SM-G570F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi