Kırmızı Koltukta Akif Emin Empak

Italya gorunce egosu tavan yapti.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

İtalyaya mı gitmiş ?

Şimdi bir ben bilirimcilik efendime söyleyim fuları takıp kitap okumalar beşamel soslu spagettiler yıllanmış şaraplar benden sorulur havaları da gelmişse o zaman işimiz iş.

Bu saatten sonra evlenemez bu ben sana söyelyim. Kız da beğenmez :cool:

İtalyaya mı gitmiş ?

Şimdi bir ben bilirimcilik efendime söyleyim fuları takıp kitap okumalar beşamel soslu spagettiler yıllanmış şaraplar benden sorulur havaları da gelmişse o zaman işimiz iş.

Bu saatten sonra evlenemez bu ben sana söyelyim. Kız da beğenmez :cool:

Fular - check

kitap okuma - check

pesto soslu spaghetti - check

yıllanmış şarap - check

haydaaaa evde kaldık lan. :S

Fular - check

kitap okuma - check

pesto soslu spaghetti - check

yıllanmış şarap - check

haydaaaa evde kaldık lan. :S

evde kalan erkek kadınları iyi tanımıştır ve hayata inancını yitirmiş mutsuz insandır

gözlerinde ki yaşam sevincini gördüm Akif sen hayata küsmüş olamazsın...

Forum haricinde zamanını nasıl geçirirsin Akif?

Galatasaraydan sonra sempati duydugun takim var mi? Varsa hangisidir ?

Tapatalk

Forum haricinde zamanını nasıl geçirirsin Akif?

Arkadaşlarımla geçiririm genelde, internetteyse twitter, facebook gibi herkesin ilgilendiği klasik şeyleri yapıyorum. Fırsat buldukça da film izliyorum.

Galatasaraydan sonra sempati duydugun takim var mi? Varsa hangisidir ?

Avatarımda gördüğünüz gibi Real Madrid. Başka da takım sevmem.

Tapatalk

Siena mı, Kayseri mi ?

Şehir olarak Kayseri, hayatın güzelliği olarak Siena.

Elazığ düşer mi ?

Sanmıyorum.

Kusura bakmayın arkadaşlar baya meşguldüm şu aralar çok geç cevap verebildim. Teşekkürler herkese sorular için.

Eğer ıssız bir adaya düşseydin yanına alacağın ilk üç şey ne olurdu?

Fifa oynamayı ne zaman öğreneceksin.? :D

Issız ada sorusuna zamanında helikopter, yakıt ve pilot yanıtını vermiştim ben bence iyi cevaptı.

Kayseri'de küme düşüyor neden Kayserinin taraftarı yok sence? Neden Kayserinin %80'i Galatasarayı tutuyor neden doğduğu şehir olan Kayseriyi tutmuyor?(Benim gibi)

Fifa oynamayı ne zaman öğreneceksin.? :D

Yakın zamanda, yapılacaklar listemin 150. sırasında falan. :D

Issız ada sorusuna zamanında helikopter, yakıt ve pilot yanıtını vermiştim ben bence iyi cevaptı.

Adanın ıssız olarak kalma zorunluluğu var mı o da önemli bir unsur, helikopterde erzak yoksa ne kadar süre dayanacaksın petrol mü içeceksin vs. :S

Kayseri'de küme düşüyor neden Kayserinin taraftarı yok sence? Neden Kayserinin %80'i Galatasarayı tutuyor neden doğduğu şehir olan Kayseriyi tutmuyor?(Benim gibi)

Ben Kayseri'de doğup büyümedim, bu sorudan muaf tutuyorum kendimi. Kayseri'nin taraftarı olurdu ama uzun süre alt liglerde kaldı takım, o ara doğan çocuklar da muhtemelen üst ligleri tercih ettiler. Orta yaşlılar (çekirdekçi) zaten Kayseri'yi tutuyor genelde.

Geri
Üst Alt