Kırmızı Koltukta Can BÜYÜK!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder konusunda çok yanıldığını düşünüyorum.
Fikrimin hala arkasındayım, gitmesini/kalmasını istersin orası ayrı konudur ama gönderilme şekli kesinlikle imajımıza zarar verdi. Bunu da zaten uzun uzadıya yazdım. Gönderiliş şekli tamamen rezalet oldu. Ancak şimdi sadece keşke olayı sidik yarışına çeviren birileri yüzünden o kadar keskin mesajlar yazmasaydım diyorum. Üslubumu herkese rağmen bozmasaydım diyorum... Tek pişmanlığım o oldu.

Teşekkürler, Sence turu geçermiyiz abi, içinde umut var mı ?
Tudor denen hıyar ağasına zerre güvenim yok oyunculara keza aynı. Ben pek ümitli değilim.

Aylar önce de bu kulüpte radikal değişimler olmazsa böyle bir fiyaskoyu yaşayabileceğimizi belirtmiştim.

Sonuçta dandik bir köy takımı belli olmaz yani bi bakarsın 4 tane sallarız ama bu Tudor denen herif geldiğinden beri takıma hücuma dönük kısırlaştırmaya yemin etti gereksiz.

sent via GSC

Hayatında okuduğun en iyi roman hangisi ? Balyoz etkisi yaratan bir kitap okudun mu ?

Nasil bir sezon bekliyorsun?
Dursun yine secilir mi?
Tudor ne zaman gönderilir?
Sneijder'in yeri dolar mi?
:hat: :D

Hayatında okuduğun en iyi roman hangisi ? Balyoz etkisi yaratan bir kitap okudun mu ?

Fazla kitap okumuyorum maalesef, bu huyumdan da nefret ediyorum ama kitap okuma hic ilgimi cekmiyor.

Kac defa denedim ama olmuyor bir türlü. Okudugum kitaplar arasindan en begendigim Dan Brown dan Da Vinci Code veya George Orwell-1984 diyebilirim.

Insallah ileride kitap okuma hevesim artar, istiyorum ama hic sarmiyor beni.

Nasil bir sezon bekliyorsun?
Dursun yine secilir mi?
Tudor ne zaman gönderilir?
Sneijder'in yeri dolar mi?
:hat: :D

Dursun oldugu sürece basari beklemiyorum, bu yüzden bu senenin de hüsran olacagini düsünüyorum.

Secilmez diyemiyorum maalesef kongre deki o gerizekali insanlari gördükce, birisi de burada zaten. Bu kafada olan adamdan hic kimseye hayir gelmez, Galatasaraya da gelmez böylece maalesef. Kongre baslarina yikilsa da hepsinden birden kurtulsak küllerinden dogsa bu kulüp.

Persembe turu gecemezsek bavullarini toplamali derhal. Daha dandik bir Isvec takimini eleyemeyen adamin isi yok burada. Ha bana kalirsa simdi bu saniyede defolup gitmeli. Turu gecsek bile ligin ikinci yarisini göremez bu geri kafali herif.

Dolmaz maalesef. Nasil yillarca Hagi Hagi diye inlediysek ve yillarca Melo Melo diye inleyecegimiz gibi ayni sekilde Sneijder Sneijder diye inleyecegiz. Burada bu oyunculari birbirleri ile kiyaslamiyorum sadece biraktiklari bosluklarin benzer sekilde büyük yara olacaklarini söylemek istiyorum.

@Can BÜYÜK Alman sinema sektörü ne durumda orada? Diziler ve filmler kaliteli mi? Yoksa bizimkilerle ölümüne yarışır mı?

1. Ahmet ve Murat abi artik ugramiyorlar onlar olsa listeyi olusturmam daha zor olurdu. Sen, Mehmet Arslaner ve Ismail Cakir. Erman abi GSE'likten ayrilip görevde bulundugu icin onu göz ardi biraktim bu listede :P

2. Zor bir soru karar veremiyorum en iyi film Godfather veya Forrest Gump arasinda kaldim ama en iyi degil de en sevdigim film Leon the Professional ve Back to the Future serisi.

3. Klasik cevap olabilir ama yerli olarak bence kesinlikle Kemal Sunal ve Türkan Soray, yabanci olarak da Tom Hanks ve Denzel Washington hayraniyim, ikisi de cok iyi aktörler. Kadin olarak Juliane Moore.

4. Freddie Mercury/Whitney Houston , Tarkan/Sezen Aksu

5. Cok basit bir yemek ama bayilirim firinda tavuk ve patates.

6. Fazla oyun oynayan birisi degilim, lise dönemlerinde cok Counter Strike oynardik hatta bir turnuvaya katilmistik Almanya da ama rezil olmustuk. Fazla oyun oynamadigim icin cevap veremeyecegim ama hemen hemen her sene Fifa alip oynarim :)

7. Öyle tek tarz müzik dinleyen birisi degilim, karisik bir müzik zevkim ama 90'lar hastasiyim. Keske cocukluk degil de genclik dönemin 90'larda gecseydi derim hep. Ilginc gelebilir ama en sevdigim sarki Haddaway - What Is Love.

8. Laptop. Tabletlere sinir oluyorum birsey yazmam gerekince cok uzun sürüyor hep.

9. @Mehmet Arslaner darilmasin ama @Erman Türker abi ile daha iyi anlastigim icin Erman Türker diyorum :D

Zannediyorum Erman Türker baya gururlanmıştır, öyle ya tablet denince akla gelmek müthiş bir şey. :D

Bir kaç soru da ben sorayım, 11 sayfadan 7 sayfasını okudum soruılduysa pas geçiver.

1- Almanya'da yaşamaktan memnun musun, elinde sınırsız imkan olsa nerede yaşamak isterdin ?

2 - Kaç ülke gördün/gezdin ?

3 - Son olarak Erman'ın hoş bir insan olmakla birlikte birazda boş olduğunu düşünüyorum.

Zannediyorum @Erman Türker baya gururlanmıştır, öyle ya tablet denince akla gelmek müthiş bir şey. :D

Bir kaç soru da ben sorayım, 11 sayfadan 7 sayfasını okudum soruılduysa pas geçiver.

1- Almanya'da yaşamaktan memnun musun, elinde sınırsız imkan olsa nerede yaşamak isterdin ?

2 - Kaç ülke gördün/gezdin ?

3 - Son olarak Erman'ın hoş bir insan olmakla birlikte birazda boş olduğunu düşünüyorum.
Halt etmişsin sen.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt