- 26 Kasım 2012
- 185.493
- 257.957
- 5.998
ne bicim sorular soruyonuz yaw adama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok estağfurullah kardeşim ne haddime sana birşey yapma söyleme demek. İstediğini istediğin şekilde yaz ve dile getir kardeşim
sent via GSC
Fikrimin hala arkasındayım, gitmesini/kalmasını istersin orası ayrı konudur ama gönderilme şekli kesinlikle imajımıza zarar verdi. Bunu da zaten uzun uzadıya yazdım. Gönderiliş şekli tamamen rezalet oldu. Ancak şimdi sadece keşke olayı sidik yarışına çeviren birileri yüzünden o kadar keskin mesajlar yazmasaydım diyorum. Üslubumu herkese rağmen bozmasaydım diyorum... Tek pişmanlığım o oldu.Sneijder konusunda çok yanıldığını düşünüyorum.
Can renkdasimiza tesekkur ederek ardindan bu muhim koltuga @Sarper Yıldırım ı oturtalim ve bu muaazam herifi daha yakindan taniyalim diyorum
Oturtmak isterim seni bu koltuga, hep sen mi soru sorcan be kamk,birazda biz soralim sen cevaplaMuazzam olmak gibi bir iddiam yok.
Oturtmak isterim seni bu koltuga, hep sen mi soru sorcan be kamk,birazda biz soralim sen cevapla
Zurna cup konusuna gel o halde fikir alisverisinde bulunalimLaf ebeliği yapma hırto.Can'ın konusunu rahat bırak bari.
Zurna cup konusuna gel o halde fikir alisverisinde bulunalim
Tudor denen hıyar ağasına zerre güvenim yok oyunculara keza aynı. Ben pek ümitli değilim.Teşekkürler, Sence turu geçermiyiz abi, içinde umut var mı ?
Hayatında okuduğun en iyi roman hangisi ? Balyoz etkisi yaratan bir kitap okudun mu ?
Nasil bir sezon bekliyorsun?
Dursun yine secilir mi?
Tudor ne zaman gönderilir?
Sneijder'in yeri dolar mi?
![]()
![]()
1. Ahmet ve Murat abi artik ugramiyorlar onlar olsa listeyi olusturmam daha zor olurdu. Sen, Mehmet Arslaner ve Ismail Cakir. Erman abi GSE'likten ayrilip görevde bulundugu icin onu göz ardi biraktim bu listede
2. Zor bir soru karar veremiyorum en iyi film Godfather veya Forrest Gump arasinda kaldim ama en iyi degil de en sevdigim film Leon the Professional ve Back to the Future serisi.
3. Klasik cevap olabilir ama yerli olarak bence kesinlikle Kemal Sunal ve Türkan Soray, yabanci olarak da Tom Hanks ve Denzel Washington hayraniyim, ikisi de cok iyi aktörler. Kadin olarak Juliane Moore.
4. Freddie Mercury/Whitney Houston , Tarkan/Sezen Aksu
5. Cok basit bir yemek ama bayilirim firinda tavuk ve patates.
6. Fazla oyun oynayan birisi degilim, lise dönemlerinde cok Counter Strike oynardik hatta bir turnuvaya katilmistik Almanya da ama rezil olmustuk. Fazla oyun oynamadigim icin cevap veremeyecegim ama hemen hemen her sene Fifa alip oynarim
7. Öyle tek tarz müzik dinleyen birisi degilim, karisik bir müzik zevkim ama 90'lar hastasiyim. Keske cocukluk degil de genclik dönemin 90'larda gecseydi derim hep. Ilginc gelebilir ama en sevdigim sarki Haddaway - What Is Love.
8. Laptop. Tabletlere sinir oluyorum birsey yazmam gerekince cok uzun sürüyor hep.
9. @Mehmet Arslaner darilmasin ama @Erman Türker abi ile daha iyi anlastigim icin Erman Türker diyorum![]()
Halt etmişsin sen.Zannediyorum @Erman Türker baya gururlanmıştır, öyle ya tablet denince akla gelmek müthiş bir şey.
Bir kaç soru da ben sorayım, 11 sayfadan 7 sayfasını okudum soruılduysa pas geçiver.
1- Almanya'da yaşamaktan memnun musun, elinde sınırsız imkan olsa nerede yaşamak isterdin ?
2 - Kaç ülke gördün/gezdin ?
3 - Son olarak Erman'ın hoş bir insan olmakla birlikte birazda boş olduğunu düşünüyorum.
Filmler de diziler de dandik.@Can BÜYÜK Alman sinema sektörü ne durumda orada? Diziler ve filmler kaliteli mi? Yoksa bizimkilerle ölümüne yarışır mı?