Kırmızı Koltukta Can BÜYÜK!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.Walter White mı , Jesse Pinkman mı?

2.sneijder belhanda feghouli gomis mi?

Konoplyanka belhanda feghouli gomis mi?

3.Bmw mi mercedes mi?

Walter White tabi ki. Muazzam bir karakter.

Ben Sneijder den yanayim bu yüzden Belhanda-Sneijder-Feghouli-Gomis diyorum.

Benim araba takintim yoktur marka meraklisi ve lüks düskünü birisi de degilim, beni a dan b'ye götürsün ve sorun cikarmasin yeter. Kendim de Ford Fiesta kullaniyorum ama BMW ve Mercedes arasinda secim yapmam gerekirse Mercedes derim, cok zarif ve Ünal Baskanimizin tabiri ile sexy duruyor arabalari.

RWTH de hangi bölümü ziyaret ettin ve pişmanlık duydunmu.

Sneijder ve Tudor arasında geçen olayları nasıl yorumlarsın renktaş ? Sence ipler tamamen koparılmalı mı ?

Almanca söylemesini en sevdiğin kelime ve anlamı?

Fatih Terim'i sever misin ?

Severim tabi abi nasil sevmeyeyim bu adam tarihimizin en basarili isimlerinden beri.

Sadece kendisine kirgin ve kizginim, katilmayanlar olacaktir elbette buna herkesin kendi fikri ve kendi düsüncesi ama bizi yariyol da biraktigini düsünüyorum Tüpcü denen mahlukatin yanina giderek. Bu konudan tartisma cikmasin diye buraya baska birsey de yazayim, inanamayacaksin belki ama Terim-Aysal savasi patladiginda ben ilk baslarda Terimi körü körüne savunan birisiydim bu olay da.

Dursun Özbek sana Futbol Subesinin basina gec teklifinde bulunursa kabul edermisin?

Güzel soru bu gercekten :D

Ben sadece bir taraftarim, Dursun'a cok kizgin ve ondan nefret eden bir taraftar. Ama bu yönde deneyimim olsa ve "isbilen" birisi olsam Galatasaray da calisma imkanim olussa bunu düsünürdüm ama Dursun'un orada oldugu sürece onunla calismak istemezdim.

Galatasaray'a hizmete evet ama Dursun'un "altinda" calismaya HAYIR diyeyim.

Kapitalizm hakkında ne düşünüyorsun?

Bu sezon icin senin acindan ideal kadromuz nasil olur/olmali?

Mutlaka ama mutlaka bu takima kalburüstü bir orta saha lazim, mümkünse oyunun iki yönünü de oynayabilen bir adam. Ideal olarak 2 orta saha lazim aslinda ama ben bunlarin iki tane kalburüstü adam alacagini birak bir tane bile alabileceklerine emin degilim. Ben Serdar Aziz'e zerre güvenmiyorum onu banko ilk 11 yazanlarin ümitlerini de paylasmiyorum.

Takimin cok eksigi var, 3 transfer yaptik ama hala eksikler diz boyu. Mariano gelecekse orta saha alinacaksa ben mesela sol bek konusunda gözümü kapayabilirim. Her yere adam alinmasini beklemek Dursun denen adama karsi bile haksizlik olur bu mümkün degil. Suc yine onda cünkü gecen sene 8 transfer yapmis ama bu adamlarin bir tanesini bile gözün kapali ilk 11'e koyamiyorsun. Fiyasko.

Bu kalitesiz kadroda Sneijder'in kötü adam gibi ilk sorun olarak görünmesi de sadece kocaman bir sacmaliktir. Kadro kurmami istersen gündemde olan isimlere göre birsey yapayim.

Muslera
Mariano - Serdar(?) - Maicon - Lin/Car
Vainqueur
Sneijder Belhanda
Feghouli Gomis Yasin​

Son düzenleme:
Normalde erkeğin maaşı sorulmaz ama Almanya'da yaşadığın için merak ettim. :D

Ne işle meşgulsün ve ve kaç mandal kazanıyorsun. :asd22:

Daha üniversiteliyim, sonlara dogru geldim bir kac kücük sinav var onlari verdim mi bitiyor nihayet.

Bu yüzden soruna cevap veremeyecegim maalsef :D Ama parttime ögrenci isleri falan yaptim iste simdiye kadar hep.

Bir dahaki sefere kirmizi koltuga oturursam tekrardan, insallah is falan bulmus ve baslamis olurum o zaman sorunu tekrardan sorabilirsin :)

Merhaba.

Günün kaç saatini bilgisayar başında geçiriyorsun?

Livorno bu sezon ne yapar?

Yabancı düşmanı Giray Bulak Adanademirspor başına geçti, bu sezonda mı cacık olur?

En sevdiğin bilgisayar oyunu?

Galatasaray'da 'yazık oldu adama' dediğin futbolcu var mı? Gönderilen veya kötü zamana denk gelen?

Hergün forumda saatler geçiririm, kendim pek bişey yazmam ama genelde sadece yorumları okurum fakat Can kardeşim şunu belirtmeliyim senin yorumların düşüncelerini herzaman takdir etmişimdir keşke bütün taraftarlarımız senin kadar bilinçli ve mantıklı düşünceli olsa.

Edit:
Soruda sorayım tam olsun;
Almanyada yetişen gurbetci futbolcularımızdan birisi olsaydın milli takım olarak Türkiyeyimi seçerdin Almanyayımı ?

Son düzenleme:
Galatasaray başkanı veya yönetici olsaydın kulüpte değiştirmek istediğin 3 şey ne olurdu?

1. Lise ile kulübü ayirmak, hep övünürdük lise de akli basinda insanlar var Aziz gibi birisi baskan olamaz bizde diye. Görüyoruz Aziz den daha beteri geldi, 3 senedir Dursun'a göz kirpiyorlar serefsizler.

2. Altyapida radikal degisimler daha cok yatirim yapardim oraya.

3. Kalici birseyler yaratmak isterdim altyapi sistemi gibi, kulüpte düzenli bir yönetim sekli gibi. Elden ele jenerasyondan jenerasyona aktarilabilecek seyler yapmak isterdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt