Kırmızı Koltukta Can BÜYÜK!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fc Köln > BMG stimmst du mir hier bei zu :D

Breaking Bad hayatında izlediğin en iyi dizi mi?

Döner + Ayran sever misin?

Yeni sağ bekimiz hakkında ne düşünüyorsun?

Evet acik ara. Uzun zaman daha iyisinin gelecegini de düsünmüyorum.

Severim ama fazla yemem ben döneri.

Insallah almisizdir, iyi adam. Eboue den sonra gözlerimiz yine iyi bir sag bek görmüs olur, ligin üstünde bir adam her yönüyle.

Galatasarayımız şampiyonlar liginde finale çıksa, final maçının olduğu akşam da senin düğünün olsa (sünnet değil),ne yapardın

Müstakbel karim ile günlerce sürecek bir kavgaya baslardim muhtemelen. Muhtemelen dügünüme dev ekran kurdurmaya calisirdim.

Dügün- 45 dakika ilk yari - 15 dakika devre arasi halayi - 45 dakika ikinci yari - sampiyonlugu dügün esliginde kutlamak. Tabi bir de Allaha dua ederdim ne olur uzatmaya gitmesin mac diye :D

Cinsiyetçi bir yaklaşım olarak algılamazsan sana birşey soracağım sayın Can Büyük.

Takımımızın marka değeri benim için çok ama çok önemli çünkü bu sayede kendimizi pazarlayabilir ve gelirlerimizi reklamlar ile artırabiliriz. Bu noktada Galatasarayı temsil edecek, bu reklamlarda sevilen aranan bir yüz olacak (Alexin yıldız sakız reklamında simgeleşmesi gibi) bu bağlamda siz değerli üyelerin görüşleri benim için çok önemlidir.

Marka yüzü olacak insanları dediğim gibi farklı yollarla test edebilirsin. En basiti anket yaparsın ama ben sana şahsen bunu sormak için söyle demek isterim.

Diyelim ki bir Bayansın yada Kadın!
Galatasaray spor kulübünde hangi bey ile akşam yemeğine çıkmak isterdin ? ( İfadem net olmadıysa özür dilerim Futbol takımımızdan bahsetmekteyim.)

Cevabınız için teşekkür ederim.

Cinsiyetçi bir yaklaşım olarak algılamazsan sana birşey soracağım sayın Can Büyük.

Takımımızın marka değeri benim için çok ama çok önemli çünkü bu sayede kendimizi pazarlayabilir ve gelirlerimizi reklamlar ile artırabiliriz. Bu noktada Galatasarayı temsil edecek, bu reklamlarda sevilen aranan bir yüz olacak (Alexin yıldız sakız reklamında simgeleşmesi gibi) bu bağlamda siz değerli üyelerin görüşleri benim için çok önemlidir.

Marka yüzü olacak insanları dediğim gibi farklı yollarla test edebilirsin. En basiti anket yaparsın ama ben sana şahsen bunu sormak için söyle demek isterim.

Galatasaray spor kulübünde hangi bey ile akşam yemeğine çıkmak isterdin ? ( İfadem net olmadıysa özür dilerim Futbol takımımızdan bahsetmekteyim.)

:asd22:

Hocam bu ne :asd22:

Gladbach'da gezilecek yerler varmi carsisi (Zentrum) haric?

Maalesef pek gezilecek yer yok. Zaten Zentrum da 2 sene önce acilan yeni AVM Minto var oraya gidiyor millet artik.

Ama ben de Gladbach'in her yerini tanimiyorum hala yillardir burada yasamama ragmen. Gecen bir arkadasla hava güzelken gezmeye ciktik arabayla sürüklendik bir yerlere, bi baktim kocaman bir Golf alani varmis biraz sehir disinda. Ilk defa gördük ikimizde inanamadik bilmiyorduk hic.

Ben parklari dogayi seven birisiyim. Bir kac tane gidilebilecek park alanlari var, bir kac yer var bina ve yapi olarak eski ve büyük yerler. Ama öyle Gladbachi gezmek icin ekstra yol katedilecek bir yer degil. Zaten kücük bir sehiriz 265 bin mi ne nüfusu var sadece. Düsseldorf ve Köln'ün gölgesinde kaliyor tabi. Iki tane Ren nehirine yakin sehir, oralar maalesef daha güzel. Gladbach cok sade ve özelliksiz kaliyor bunlarin yaninda.

Maalesef pek gezilecek yer yok. Zaten Zentrum da 2 sene önce acilan yeni AVM Minto var oraya gidiyor millet artik.

Ama ben de Gladbach'in her yerini tanimiyorum hala yillardir burada yasamama ragmen. Gecen bir arkadasla hava güzelken gezmeye ciktik arabayla sürüklendik bir yerlere, bi baktim kocaman bir Golf alani varmis biraz sehir disinda. Ilk defa gördük ikimizde inanamadik bilmiyorduk hic.

Ben parklari dogayi seven birisiyim. Bir kac tane gidilebilecek park alanlari var, bir kac yer var bina ve yapi olarak eski ve büyük yerler. Ama öyle Gladbachi gezmek icin ekstra yol katedilecek bir yer degil. Zaten kücük bir sehiriz 265 bin mi ne nüfusu var sadece. Düsseldorf ve Köln'ün gölgesinde kaliyor tabi. Iki tane Ren nehirine yakin sehir, oralar maalesef daha güzel. Gladbach cok sade ve özelliksiz kaliyor bunlarin yaninda.

Dresden nasıl bir yer

Almanya'ya 3-2 kaybettik yav. Sabri madara etti Lahm'ı adam sonra hırs yaptı.

Pardon dogru ya, yazarken ben de tereddütte kaldim. 1 kere önce gecmistik bir de 2-2'yi yakalamistik Semih igne deliginden atmisti golü simdi hatirladim mekan da iki kere deli gibi bagirmistim. Biraz karistirdim.

Allah iyiligini versin :asd22:

İşin gücün trollük ve ortalığı karıştırmak olmuş. Yapma, kendi kaliteni düşürüyorsun. Bu konuyla bu sorunun ne alakası var yahu şimdi?

Futbolla alakalı sorular da sorulmuş ben de bunu sorayım dedim ne var.Cevap vermek de vermemek de kendisinin elinde.En ufak ters bir şeye hemen troll diyorsunuz siz de.

juan arango mu yoksa gheorge hagi mi?

Bu da soru mu tabi ki Hagi :)

Arango'yu Gladbachlilar cok sever onun Hagi gibi muhtesem bir sol ayagi var, cok güzel ve önemli goller atti Gladbach döneminde. Ama Hagi'nin yeri bambaska, kimseyle degismem.

Galatasaray'ı tutman ne zamanlar başladı, ilk izlediğin takım hangi yılların takımıydı.

RWTH de hangi bölümü ziyaret ettin ve pişmanlık duydunmu.

Ziyaret ettim derken hangi bölümü mü okudum? Insaat ve cevre mühendisligi. Pismanlik denebilir mi bilmiyorum ama keske Üniversite yerine Fachhochschule'ya gitseydim diye düsündüm bir kac kere, orada hersey daha pratik oluyor. RWTH da hersey teori de kaliyor cok büyük ögrenci gruplari oldugu icin.

Fachhochschule da hem hersey daha kolay oluyor hem de ögrenciler okuldaki gibi kücük gruplarda ders yapiyorlar. Yani tekrar birsey okumak istesem Fachhochschule'ya giderim kesin diye düsünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt