Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Bu Sneijder sevdan nerden geliyor?
İşin gücün trollük ve ortalığı karıştırmak olmuş. Yapma, kendi kaliteni düşürüyorsun. Bu konuyla bu sorunun ne alakası var yahu şimdi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Sneijder sevdan nerden geliyor?
Breaking Bad hayatında izlediğin en iyi dizi mi?
Döner + Ayran sever misin?
Yeni sağ bekimiz hakkında ne düşünüyorsun?
Galatasarayımız şampiyonlar liginde finale çıksa, final maçının olduğu akşam da senin düğünün olsa (sünnet değil),ne yapardın
:asd22:Cinsiyetçi bir yaklaşım olarak algılamazsan sana birşey soracağım sayın Can Büyük.
Takımımızın marka değeri benim için çok ama çok önemli çünkü bu sayede kendimizi pazarlayabilir ve gelirlerimizi reklamlar ile artırabiliriz. Bu noktada Galatasarayı temsil edecek, bu reklamlarda sevilen aranan bir yüz olacak (Alexin yıldız sakız reklamında simgeleşmesi gibi) bu bağlamda siz değerli üyelerin görüşleri benim için çok önemlidir.
Marka yüzü olacak insanları dediğim gibi farklı yollarla test edebilirsin. En basiti anket yaparsın ama ben sana şahsen bunu sormak için söyle demek isterim.
Diyelim ki bir Bayansın yada Kadın!
Galatasaray spor kulübünde hangi bey ile akşam yemeğine çıkmak isterdin ? ( İfadem net olmadıysa özür dilerim Futbol takımımızdan bahsetmekteyim.)
Cevabınız için teşekkür ederim.
Cinsiyetçi bir yaklaşım olarak algılamazsan sana birşey soracağım sayın Can Büyük.
Takımımızın marka değeri benim için çok ama çok önemli çünkü bu sayede kendimizi pazarlayabilir ve gelirlerimizi reklamlar ile artırabiliriz. Bu noktada Galatasarayı temsil edecek, bu reklamlarda sevilen aranan bir yüz olacak (Alexin yıldız sakız reklamında simgeleşmesi gibi) bu bağlamda siz değerli üyelerin görüşleri benim için çok önemlidir.
Marka yüzü olacak insanları dediğim gibi farklı yollarla test edebilirsin. En basiti anket yaparsın ama ben sana şahsen bunu sormak için söyle demek isterim.
Galatasaray spor kulübünde hangi bey ile akşam yemeğine çıkmak isterdin ? ( İfadem net olmadıysa özür dilerim Futbol takımımızdan bahsetmekteyim.)
Gladbach'da gezilecek yerler varmi carsisi (Zentrum) haric?
Maalesef pek gezilecek yer yok. Zaten Zentrum da 2 sene önce acilan yeni AVM Minto var oraya gidiyor millet artik.
Ama ben de Gladbach'in her yerini tanimiyorum hala yillardir burada yasamama ragmen. Gecen bir arkadasla hava güzelken gezmeye ciktik arabayla sürüklendik bir yerlere, bi baktim kocaman bir Golf alani varmis biraz sehir disinda. Ilk defa gördük ikimizde inanamadik bilmiyorduk hic.
Ben parklari dogayi seven birisiyim. Bir kac tane gidilebilecek park alanlari var, bir kac yer var bina ve yapi olarak eski ve büyük yerler. Ama öyle Gladbachi gezmek icin ekstra yol katedilecek bir yer degil. Zaten kücük bir sehiriz 265 bin mi ne nüfusu var sadece. Düsseldorf ve Köln'ün gölgesinde kaliyor tabi. Iki tane Ren nehirine yakin sehir, oralar maalesef daha güzel. Gladbach cok sade ve özelliksiz kaliyor bunlarin yaninda.
Almanya'ya 3-2 kaybettik yav. Sabri madara etti Lahm'ı adam sonra hırs yaptı.
Cinsiyetçi bir yaklaşım olarak algılamazsan sana birşey soracağım sayın Can Büyük.
İşin gücün trollük ve ortalığı karıştırmak olmuş. Yapma, kendi kaliteni düşürüyorsun. Bu konuyla bu sorunun ne alakası var yahu şimdi?
Dresden nasıl bir yer
Bu aralar fazla trolluyon ama, internetteki hamlelerine dikkat et biraz .Futbolla alakalı sorular da sorulmuş ben de bunu sorayım dedim ne var.Cevap vermek de vermemek de kendisinin elinde.En ufak ters bir şeye hemen troll diyorsunuz siz de.
juan arango mu yoksa gheorge hagi mi?
RWTH de hangi bölümü ziyaret ettin ve pişmanlık duydunmu.
Gerçekten bu kadar merak ediyorsan PM ile veya transfer nöbetinde geri geldiğinde sorabilirsin. Her neyse...Futbolla alakalı sorular da sorulmuş ben de bunu sorayım dedim ne var.Cevap vermek de vermemek de kendisinin elinde.En ufak ters bir şeye hemen troll diyorsunuz siz de.