Kırmızı Koltukta Can BÜYÜK!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye'ye dönüş yapma gibi planların var mı? Şimdi ya da ileride.

Türkiye'de en çok özlediğin şey?

Hangi bölümde okuyorsun?

Memleket neresi? :)

Hayatında başarılar dilerim arkadaşım.

Havasi suyu bamabaska mesela. Insanlari bambaska daha cana yakin bir ortam var Türkiye de.

Insaat ve cevre mühendisligi

Konyaliyim ama kendimi Adana'ya daha yakin hissediyorum aile de zaten onlarca yildir orada yasiyor.

Tesekkürler renktas, ben de sana dilerim :)

golden-retriever(1).jpg

Bunu vereyim abime. :asd22:

Bak bu olur. Cok sevimli :)

seni ne kadar sevdigimi bilirsin. Sana sadece demek istedigim: Avatar - Rütbe uyumu süper :D

Almanya'da ihtiyaç olmaz tabii. Tanımaman gayet doğal. :asd22: Biz de burada sürünelim. :asd22:

Edit: Madem konu buraya geldi soru sorayım bari. Alman ve Türk kadınlarını güzellik bakımından puan vererek karşılaştırır mısın? :asd22:

Güzellik konusunda ayrim yapmayacagim da hal ve tavirlar arasinda farklar var. Bizim Türklerin genelinde zaten gereksiz bi kapris ve cinslik var kadinlarda, Almanlar da bu yok öyle fazla. Hamza gibi olacak biraz ama ben de hazir bir Alman yerine bir türk kizini tercih ederim burada :D Bilmiyorum ben bir saf türk iliskinin daha uzun ömürlü olacagini düsünüyorum uzun vaade de Alman-Türk iliskisine göre.

Tabi gelecek ne getirir bilemem kim bilir belki bi Almanla evlenirim yani :D

Güzellik konusunda ayrim yapmayacagim da hal ve tavirlar arasinda farklar var. Bizim Türklerin genelinde zaten gereksiz bi kapris ve cinslik var kadinlarda, Almanlar da bu yok öyle fazla. Hamza gibi olacak biraz ama ben de hazir bir Alman yerine bir türk kizini tercih ederim burada :D Bilmiyorum ben bir saf türk iliskinin daha uzun ömürlü olacagini düsünüyorum uzun vaade de Alman-Türk iliskisine göre.

Tabi gelecek ne getirir bilemem kim bilir belki bi Almanla evlenirim yani :D

God damn it. Demek o kadar vahim durum ha. :asd22:

Son düzenleme:
Türkiye'ye dönüş yapma gibi planların var mı? Şimdi ya da ileride.

Eskiden vardi artik yok. Eskiden gercekten cok istiyorum ileride Türkiye ye dönüs yapmayi ama bu zor be abi. Burada alistigin bir düzen var, belirli bir sistem var, herseyi geride birakmak cok zor geliyor. Ayrica Türkiye'nin halinden hic hoslanmiyorum, siyaset yasak forumda ama ne demek istedigimi anlamissindir muhtemelen.

God damn it. Demek o kadar vahim durum ha. :asd22:

Yok ayrim yapamayacagim derken iki tarafin da kendine göre güzellikleri var. Bence Almanya da yasayan türk kizlarin ayri bir cekiciligi oluyor, bilmem buna burada yasayan baska arkadaslar da katilir mi. Ama genel olarak iki tarafin da gideri var yani her türlü.

Eskiden vardi artik yok. Eskiden gercekten cok istiyorum ileride Türkiye ye dönüs yapmayi ama bu zor be abi. Burada alistigin bir düzen var, belirli bir sistem var, herseyi geride birakmak cok zor geliyor. Ayrica Türkiye'nin halinden hic hoslanmiyorum, siyaset yasak forumda ama ne demek istedigimi anlamissindir muhtemelen.

Haklısın. Katılıyorum. Bir sorum daha olacak. Bu araba senin mi?

19702415_1685068648169884_6040033695929560423_n.webp

Bu arada Wesley ile ilgili fikir ayrılığı yaşasak da, ben de sıkı bir BB fanıyımdır. BB'yi bitirince 1 hafta depresyona girmiştim. Hiçbir şey yapasım gelmiyordu. Bitirdiğimde etkilendiğim ve boşluğa düştüğüm 3 dizi oldu şu ana kadar.

BB
Dexter
13 Reasons WHY

BB'nin maalesef değeri bilinmiyor. Burdan yeri gelmişken gelenek bozulmasın: Or*s*u Skyler ve onun kahvaltı etmekten başka bi bok yapmayan çocuğu. Reisin hayatını bitirdiniz be...

Bu dizinin üstüne daha iyisi kesinlikle gelmez. O kadar harika ayrıntılar var ki dizide. Buraya yazsak sayfalar yetmez.

Son düzenleme:
93 yılın da arifi'n şımaykılı avladığı maçın rovanşın da takımımızın golünü kim atmıştır?

Kendini Almanca mı yoksa Türkçe mi daha iyi ifade ediyorsun? Yazdığın mesajlara göre aslında cevap belli gibi ama ben yinede sana sormak istedim. Aile içinde sürekli Türkçe mi konuşuyorsunuz? Konuşma dilinde yazı dilin gibi iyi mi? Son olarak Ali Samiyende ya da TT Arena'da maç izleme fırsatın oldu mu? :)

almanci olmak mutlaka uzuyordur

umarim gercekci 1 cevap verip forumu tatmin edersin

Slm Can

Aşağıdaki üyeler hakkındaki görüşlerini alabilir miyim?

Musap
Arif Ulu
Murh
Yunus Can
Mehmet PIÇAK

Can BUYUKse
Canan KUCUK mudur?
Saygilar

baa mi bakdun

Diger uyelerden tepki almamak icin bazen yorumlarina dikkat edermisin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt