- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.361
- 1.788
Türkiye'ye dönüş yapma gibi planların var mı? Şimdi ya da ileride.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye'de en çok özlediğin şey?
Hangi bölümde okuyorsun?
Memleket neresi?
Hayatında başarılar dilerim arkadaşım.
![]()
Bunu vereyim abime. :asd22:
Almanya'da ihtiyaç olmaz tabii. Tanımaman gayet doğal. :asd22: Biz de burada sürünelim. :asd22:
Edit: Madem konu buraya geldi soru sorayım bari. Alman ve Türk kadınlarını güzellik bakımından puan vererek karşılaştırır mısın? :asd22:
Güzellik konusunda ayrim yapmayacagim da hal ve tavirlar arasinda farklar var. Bizim Türklerin genelinde zaten gereksiz bi kapris ve cinslik var kadinlarda, Almanlar da bu yok öyle fazla. Hamza gibi olacak biraz ama ben de hazir bir Alman yerine bir türk kizini tercih ederim buradaBilmiyorum ben bir saf türk iliskinin daha uzun ömürlü olacagini düsünüyorum uzun vaade de Alman-Türk iliskisine göre.
Tabi gelecek ne getirir bilemem kim bilir belki bi Almanla evlenirim yani![]()
Türkiye'ye dönüş yapma gibi planların var mı? Şimdi ya da ileride.
God damn it. Demek o kadar vahim durum ha. :asd22:
seni ne kadar sevdigimi bilirsin. Sana sadece demek istedigim: Avatar - Rütbe uyumu süper![]()

Eskiden vardi artik yok. Eskiden gercekten cok istiyorum ileride Türkiye ye dönüs yapmayi ama bu zor be abi. Burada alistigin bir düzen var, belirli bir sistem var, herseyi geride birakmak cok zor geliyor. Ayrica Türkiye'nin halinden hic hoslanmiyorum, siyaset yasak forumda ama ne demek istedigimi anlamissindir muhtemelen.

Can BUYUKse
Canan KUCUK mudur?
Saygilar
baa mi bakdun
Ne alaka ?Moderatörler Adminler;
Yaptırım uygulanmalı. Cezasız kalmamalı.