- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Yahu anlatamıyorum galiba ben. EN AZ SEVDİĞİN diyorum. Sevmediğin var mı demiyorumYarışmalara bi türlü katılmadığı için @Danyal Artemis'e kırgınım sevmeme gibi bi durum yok kardeşim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu anlatamıyorum galiba ben. EN AZ SEVDİĞİN diyorum. Sevmediğin var mı demiyorumYarışmalara bi türlü katılmadığı için @Danyal Artemis'e kırgınım sevmeme gibi bi durum yok kardeşim![]()
Bamyayı fırına verdin mi?Aç biraz
Cepli tişört mü düz müTİşört ve kapri varoldu mu
![]()

Kapri mi :red:Tİşört ve kapri varoldu mu
![]()
HayırBamyayı fırına verdin mi?
Düz la, cepli tişörtü napimCepli tişört mü düz mü![]()
Lan yok diyom yokYahu anlatamıyorum galiba ben. EN AZ SEVDİĞİN diyorum. Sevmediğin var mı demiyorum
Açıkçası düşünmüyorum, hem ortalamam da çok yüksek değilBiraz da ciddi soralım.
Akademik kariyerine yönelik hedeflerin neler
Bi ciddi soru soralım dedik ortalamaya takıldıAçıkçası düşünmüyorum, hem ortalamam da çok yüksek değil
ben seni hep inek olarak düşünmüş idmOrtaokul ve lisede tam inektim. Üniversitede dersler, ortam vs çok sıktı öyle ya da mezun olduk amaBi ciddi soru soralım dedik ortalamaya takıldıben seni hep inek olarak düşünmüş idm
Bir yerden yakalamışım.Ortaokul ve lisede tam inektim. Üniversitede dersler, ortam vs çok sıktı öyle ya da mezun olduk ama

Güzel soru...Moderatör olmak nasıl ?
Sorumluluk ağır mı ?
Günde kaç saatini foruma ayırıyorsun ?
Moderatör olmak güzel abi, zevkli. Sorumluluk yükü var ama genel olarak hayatımda sorumluluk almaktan kaçmadığım için burası da ağır gelmiyor bana. Yapılması gerekenler belli, onları yapıyoruz.Moderatör olmak nasıl ?
Sorumluluk ağır mı ?
Günde kaç saatini foruma ayırıyorsun ?
Benim 11 yılım Adıyamanda geçti. Çiğ köfteyi günde 3 öğün yiyeceksin deseler itiraz etmemForumda çiğ köfte yiyenlere karşı olan ön yargı hakkında ne düşünüyorsun?
Ayrıca çiğ köfte yiyenler adam mıdır?
Zaman zamanBir yerden yakalamışım.
Peki Berkeyi ciddi ciddi pataklamak ister misin![]()