Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
28 yaşında mısın gerçekten üstat?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
28 yaşında mısın gerçekten üstat?
Yok ben liseyi Ankara'da okudumBu işin sonunda sıra arkadaşı çıkacak gibisiniz yav![]()

Var tabiİzlandalj hatunların etkisi var diyebilir miyiz
Ben dedim inek diyeNilüfer Fen Lisesi

1. Lisede maç yaparken düşmüştüm 2 dişim kırılmıştı. Dişçi kaplama yapalım demişti. Ben böyle bir acı hatırlamıyorum abi. Dişleri kesen o aletlerin sesini ne zaman duysam irkilirim.
2. Lisede fizik sınavından 100 üzerinden 14 almıştım herhalde en utandığım an odur. Bi süre hocanın yüzüne bakamamıştım.
3. Trafiğe ilk kez tek başıma çıktığım andır abi.
Evet abi 92 doğumluyum. Hatta Galatasaraylı olduğum doğum tarihimden bellidir28 yaşında mısın gerçekten üstat?
link var mıVar tabi![]()

İnstagrama gir abilink var mı![]()
girdim, ne yazayım aramaya?İnstagrama gir abi![]()

#Skandinaviangirlsgirdim, ne yazayım aramaya?![]()
Vayyy kardeşimEvet abi 92 doğumluyum. Hatta Galatasaraylı olduğum doğum tarihimden bellidir19.05.1992
Yok arkadaş yav sana soru moru sorulmazLan yok diyom yok![]()
Seni de merak ediyoruz üstat. Tahminim 4228 yaşında mısın gerçekten üstat?
Benim biliniyor üstat 36 oldumSeni de merak ediyoruz üstat. Tahminim 42
Tahminimden genç ve çıtır çıktın üstadımBenim biliniyor üstat 36 oldum
Çıtır mıTahminimden genç ve çıtır çıktın üstadım
Eyvallah abi. Benim bölüm kimya mühendisliği. Hocaların egosu, dersleri ağırlığı falan uğraşılacak iş değilVayyy kardeşim
çok temiz çocuksun yeni nesillerden farklı sorumluluk sahibisin değerlerle barışık objektifsin bir masum tarafın da varmış benden tavsiye monagam ol Seks abartıldığı gibi bir şey değil bakir kalmak isterdim şahsen ayrıca İTÜ’de dersler kötü olur tabi gayet normal elektronik miydi bölüm
La millet soruyo işte ne güzelYok arkadaş yav sana soru moru sorulmaz
Geleceği parlak üç beş kişiden birisin forumda başlığına da yazmıştım şu an yazmıyorum yani Allah muvaffak etsinEyvallah abi. Benim bölüm kimya mühendisliği. Hocaların egosu, dersleri ağırlığı falan uğraşılacak iş değil