Kırmızı Koltukta Cihan Ağzıkara

1. Lisede maç yaparken düşmüştüm 2 dişim kırılmıştı. Dişçi kaplama yapalım demişti. Ben böyle bir acı hatırlamıyorum abi. Dişleri kesen o aletlerin sesini ne zaman duysam irkilirim.

2. Lisede fizik sınavından 100 üzerinden 14 almıştım herhalde en utandığım an odur. Bi süre hocanın yüzüne bakamamıştım.

3. Trafiğe ilk kez tek başıma çıktığım andır abi.

(y) hürmler

Evet abi 92 doğumluyum. Hatta Galatasaraylı olduğum doğum tarihimden bellidir :D 19.05.1992
Vayyy kardeşim

çok temiz çocuksun yeni nesillerden farklı sorumluluk sahibisin değerlerle barışık objektifsin bir masum tarafın da varmış benden tavsiye monagam ol Seks abartıldığı gibi bir şey değil bakir kalmak isterdim şahsen ayrıca İTÜ’de dersler kötü olur tabi gayet normal elektronik miydi bölüm

Vayyy kardeşim

çok temiz çocuksun yeni nesillerden farklı sorumluluk sahibisin değerlerle barışık objektifsin bir masum tarafın da varmış benden tavsiye monagam ol Seks abartıldığı gibi bir şey değil bakir kalmak isterdim şahsen ayrıca İTÜ’de dersler kötü olur tabi gayet normal elektronik miydi bölüm
Eyvallah abi. Benim bölüm kimya mühendisliği. Hocaların egosu, dersleri ağırlığı falan uğraşılacak iş değil

Geri
Üst Alt