Kırmızı Koltukta Cihan Ağzıkara

@Berke Deniz GSC Eurovision için şarkısını yine geciktirince tam olarak neler hissediyorsun ustat
İlk başlarda sinirimi bozuyordu kendisi de biliyor :D Daha sonra haber vermeye başladı şu kadar gecikicem falan diyerek. Biraz alıştım gibi ama sadece Berke değil her yarışmada geciken başka birileri de çıkıyor hatta bazen benim hatalarım yüzünden gecikme de yaşayabiliyoruz :D

İlk başlarda sinirimi bozuyordu kendisi de biliyor :D Daha sonra haber vermeye başladı şu kadar gecikicem falan diyerek. Biraz alıştım gibi ama sadece Berke değil her yarışmada geciken başka birileri de çıkıyor hatta bazen benim hatalarım yüzünden gecikme de yaşayabiliyoruz :D
Bu konseptte sen de benim sinirimi bozdun...

1. Lisede maç yaparken düşmüştüm 2 dişim kırılmıştı. Dişçi kaplama yapalım demişti. Ben böyle bir acı hatırlamıyorum abi. Dişleri kesen o aletlerin sesini ne zaman duysam irkilirim.

2. Lisede fizik sınavından 100 üzerinden 14 almıştım herhalde en utandığım an odur. Bi süre hocanın yüzüne bakamamıştım.

3. Trafiğe ilk kez tek başıma çıktığım andır abi.

Ben fizik dersinde lise ikide bir kez 0 (yaziyla sifir) sonrakinde 5 almistim. Ama sonraki iki sinavda bir 9 bir 10 alip gectim. 😀

Bizim takımdan birisini pataklamak istesen bu kim olurdu?

İzlediklerin arasında Galatasaray tarihinin en kötü yabancı futbolcusu kim?

Forumdan şutlamak istediğin bir renktaş oldu mu bugüne kadar?

Geri
Üst Alt