Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
OoooSen admirim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OoooSen admirim![]()
İkisi hakkında da bilgim yok Musap, ama içimden bi ses Maldivler diyorMalediv mi seychelles mi
Malediv?Malediv mi seychelles mi
MaledivlerMalediv?
Seychelles i bi arastir. Veya mauritius. Allah nasip ederse oralara mutlaka gitmek istiyorumİkisi hakkında da bilgim yok Musap, ama içimden bi ses Maldivler diyor
Ben fazla sıcak seven biri değilim yüzme de bilmem zaten öyle deniz kum merakım da yokSeychelles i bi arastir. Veya mauritius. Allah nasip ederse oralara mutlaka gitmek istiyorum
O zaman arkadasi izlanda, ISVEC e alalim :kırmızıkalp:Ben fazla sıcak seven biri değilim yüzme de bilmem zaten öyle deniz kum merakım da yokİzlanda hayalimde bunun da etkisi var be Musap
Para, mücevher, altın vs yapardımVarsayim.. istedigin zaman görünmez olsaydin para calarmiydin veya bankaya girip kasa felan bosaltirmiydin zengin olmak icin kimsenin ruhu duymayacak sekilde?
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Peki sirf birkerelik görünmüz olma sansin eline gecse para calmak haricinde ne yapardinPara, mücevher, altın vs yapardım![]()

Süreye bağlı birazPeki sirf birkerelik görünmüz olma sansin eline gecse para calmak haricinde ne yapardin
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlk başlarda sinirimi bozuyordu kendisi de biliyor@Berke Deniz GSC Eurovision için şarkısını yine geciktirince tam olarak neler hissediyorsun ustat
Bu konseptte sen de benim sinirimi bozdun...İlk başlarda sinirimi bozuyordu kendisi de biliyorDaha sonra haber vermeye başladı şu kadar gecikicem falan diyerek. Biraz alıştım gibi ama sadece Berke değil her yarışmada geciken başka birileri de çıkıyor hatta bazen benim hatalarım yüzünden gecikme de yaşayabiliyoruz
![]()
Berke 6 şarkı attın birini seçtin nasıl sinirini bozmuş olabilirimBu konseptte sen de benim sinirimi bozdun...
1. Lisede maç yaparken düşmüştüm 2 dişim kırılmıştı. Dişçi kaplama yapalım demişti. Ben böyle bir acı hatırlamıyorum abi. Dişleri kesen o aletlerin sesini ne zaman duysam irkilirim.
2. Lisede fizik sınavından 100 üzerinden 14 almıştım herhalde en utandığım an odur. Bi süre hocanın yüzüne bakamamıştım.
3. Trafiğe ilk kez tek başıma çıktığım andır abi.
Buyrun yardimci olalim. Isvecten selamlarO zaman arkadasi izlanda, ISVEC e alalim :kırmızıkalp:
Sus konuşma