- 1 Ağustos 2009
- 46.980
- 49.266
- 4.878
Affola reisHayır tabii ki.
Ben bu soruyu tamamen masumane duygularım çerçevesinde sormuştum.. Görüyorum ki yanlış anlaşılmışım.
Attığım hiçbir post azgınlık içermemektedir. Sizi kınıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Affola reisHayır tabii ki.
Ben bu soruyu tamamen masumane duygularım çerçevesinde sormuştum.. Görüyorum ki yanlış anlaşılmışım.
Attığım hiçbir post azgınlık içermemektedir. Sizi kınıyorum.
Sen admirimBen mi @Danyal Artemis mi
@Danyal Artemis'e kırgınım 100 defa çağırdım yarışmalara gelmedi. Çok yoğunmuş sanki Beyaz Saray'daBen olsam ben de kendimi seçerim @Danyal Artemis’in bi yerine koyim
Ben mi @Danyal Artemis mi
Sen admirim![]()
Admirim bu arkadaş benim uğursuz olduğumu düşünmesine rağmen son yarışmada ikinci olduHazır beraber yakalamışken
Küçük bir ödül işimiz vardı sayın admirim sayın modum.
Şu yarışmalardan bir ödül alsın artık şu garip
Hazır beraber yakalamışken
Küçük bir ödül işimiz vardı sayın admirim sayın modum.
Şu yarışmalardan bir ödül alsın artık şu garip
Admirim bu arkadaş benim uğursuz olduğumu düşünmesine rağmen son yarışmada ikinci oldubence bi 100 like hak ediyor
@Emrah Yıldırım
Şahsi değil. Diğer dereceye giren arkadaşlarla birlikte yarışmada dereceye giren biri olarak bir ödül alırsam hedeflerim listesine bir çizik daha atacağım.Sana vereyim mi istiyorsun
MükemmelSon yarışmalarda kazananları ve ödülleri pm at vereyim. Son yarışmada da ilk 3’ü gönder aynı şekilde.

100ü az demişsin ama düşünmen yeterAdmirim bu arkadaş benim uğursuz olduğumu düşünmesine rağmen son yarışmada ikinci oldubence bi 100 like hak ediyor
@Emrah Yıldırım

Ağanın eli tutulmaz ben aracıyım100ü az demişsin ama düşünmen yeter![]()
1. Cerrah - Çırak (Tess Gerritsen)Okudugun en iyi 3 kitap?
Izledigin en iyi 3 film?
Izledigin en iyi 3 dizi?
14 almanın neresinden utaniyon yav. Benim 4 senelik lise hayatımda matematikten aldığım en yüksek not 22'ydi yanılmıyorsam. Kaç defa 05 aldım hatırlamıyorum bile.1. Lisede maç yaparken düşmüştüm 2 dişim kırılmıştı. Dişçi kaplama yapalım demişti. Ben böyle bir acı hatırlamıyorum abi. Dişleri kesen o aletlerin sesini ne zaman duysam irkilirim.
2. Lisede fizik sınavından 100 üzerinden 14 almıştım herhalde en utandığım an odur. Bi süre hocanın yüzüne bakamamıştım.
3. Trafiğe ilk kez tek başıma çıktığım andır abi.
Benim ilkokul ortaokul ve lise hayatımda 70den düşük tek notum ingilizce olurdu14 almanın neresinden utaniyon yav. Benim 4 senelik lise hayatımda matematikten aldığım en yüksek not 22'ydi yanılmıyorsam. Kaç defa 05 aldım hatırlamıyorum bile.
22 aldığım sınava 2 hafta filan çalışmıştım. 9. sinifin ilk matematik sinavıydı. Ondan sonraki hiçbir matematik dersinde not tutmuşluğum bile yok, bak 4 seneden bahsediyorum abi.Ya yatardım ya da arka 8'li komple devletin verdiği tabletten clash of clans oymardık derste. Zaten taaa ortaokuldan belliydi öyle olacağı. X, Y, Z ne zaman isin içine girdi ben dedim bu işin sonu yaş.
Hayır bir de ben 9. sınıfın ilk dönemine kadar çok çalışkan biriydim. İlk dönem fizik ve matematikten kaldığım halde 78 ortalama tutturmuştum. Sonra baktım benim bu dersleri geçme ihtimalim olmadığından belge ihtimali yok, full alem yaptım.
Zehir gibi sözel ve ezber yeteneği var bende. Ama Allah sanırım matematikten komple alıp sözele vermiş. Çünkü yok, en basit matematik konularıns bile kafam basmıyor.![]()
Aha gittiBen mi @Danyal Artemis mi
Bana da üçün birini mi vereceksin o üstat ikinciliği paylaştım beni 2 saySon yarışmalarda kazananları ve ödülleri pm at vereyim. Son yarışmada da ilk 3’ü gönder aynı şekilde.
Sus konuşma100ü az demişsin ama düşünmen yeter![]()