- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Naz yapma da yaz. Konsepte uymayanlar uçuruluyormuşSevmediğim herhangi bir üye yok. Beni sinir edenleri yazabilirim ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Naz yapma da yaz. Konsepte uymayanlar uçuruluyormuşSevmediğim herhangi bir üye yok. Beni sinir edenleri yazabilirim ama
Yarışmalara hile karıştırdığın iddiaları doğru mu?
Kıllatmadan ve dürüst cevap verirsen seviniriz tşkDoğru, hilebazın önde gideniyim![]()

Cihan bunu cevaplayacak kadar cesaretli değil bence@Keramettin TANRIVERDİ
@Emrah Yıldırım
2 si denizde bogulmak uzere olsa ilk hangisini kurtarirsin
Iste risk budur![]()
İşime yarayacağınız esnada ceza alıp durduğunuzu için sen ve @Can KarabacakNaz yapma da yaz. Konsepte uymayanlar uçuruluyormuş
Ben de atlarım yüzme de bilmiyorum en temizi@Keramettin TANRIVERDİ
@Emrah Yıldırım
Iste risk budur![]()
Cihan Ağzıkara: İkisini de kurtarmam, kendimi atarım.@Keramettin TANRIVERDİ
@Emrah Yıldırım
Iste risk budur![]()
5 kişi dedik ve ciddi cevap dedik
Doğruları söyleyene lafım yok, benim derdim trollerle@Hakan Tarcan doğruları söyluyor diye onun kalemini kırdığın doğru mu ?
Soruma cevap alamadım abi.Doğruları söyleyene lafım yok, benim derdim trollerle![]()
Hangi sorunaSoruma cevap alamadım abi.![]()
@Onur AdıbelliIssız bir adaya dussen yanına alacağın 3 uye ?
1- Nasıl kadınlardan hoşlanırsın? (fiziksel manadaHangi soruna
Amirim gelmez ya. Onun geleceği tek ada Maldivler olur, o da tatile.@Onur Adıbelli
@Onur Kosar'ı alamam yenge izin vermez
@Keramettin TANRIVERDİ gelir mi bilmem
@Murat Ünsal
@Emrah Yıldırım
1. Fiziksel olarak çok fazla kriterim yok. Fazla uzun olmasın, kıvırcık saç güzeldir . Hobileri önemli daha çok1- Nasıl kadınlardan hoşlanırsın? (fiziksel manada)
2- Sarışın mı esmer mi?![]()