- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
adama kureğinle bira ikram etsene kanka
yarasın ünsalıma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adama kureğinle bira ikram etsene kanka
Konum at geliyorumDurmak yok
İçmeğe devam gardaşşşş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kemal beye her türlü soruyu sorabilirsiniz kendisi konuğumuz olmak istediTamamen bılmedıgımden soruyorum bu kırmızı koltuk olayı nedır hep transfer felan sanıyorum bı suc ısleyenler felan mı soru soruluyor
Kirmizi koltuga hosgeldiniz efendimSelam
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
O zaman futbol ıle ılgılı soru soralım renkdasımıza Hollanda takımları gıbı genc oyunculardan olusan kadro mu shaktar gıbı brezılya ekolumu Galatasarayımıza daha uygunkemal beye her türlü soruyu sorabilirsiniz kendisi konuğumuz olmak istedi
Güzel bir soru. Brezilyali topcuyu her türlü fazla zarar etmeden satabilirsin. Tutarsa da çok büyük paralara satabilirsin. Shaktar bunu çok iyi yapti zamaninda. Shaktar diyorumO zaman futbol ıle ılgılı soru soralım renkdasımıza Hollanda takımları gıbı genc oyunculardan olusan kadro mu shaktar gıbı brezılya ekolumu Galatasarayımıza daha uygun
Kirmizi koltuga hosgeldiniz efendim
Selam At bey henüz vurdurmadim vurdurmak için acele etmek istemiyorum. Digerleri vurdursun sonra duruma göre bende vurdurabilirimAleykum selam Kurek bey
Asi oldunuz mu
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Lider karakterine yakistiramadigim bir hareketSelam At bey henüz vurdurmadim vurdurmak için acele etmek istemiyorum. Digerleri vurdursun sonra duruma göre bende vurdurabilirim
Gökhan Sancak kim yaw
Y. Kürek adamları almayın bu foruma ya @Keramettin TANRIVERDİGökhan Sancak kim yaw
Futbolcu olarak daha fazla sahada olmasa sanki adimiza daha hayirli olacaktir. Mesela 75. dakika da Arda oyuna girecegine Yunus veya Bartug veya herhangi bir genç girmeli. Ilerde Galatasarayi saha disinda savunacak bir isim olarak dogru karar oldugunu düsünüyorum.ardanın sözleşmesi uzatılmalı mıydı ? @Kemal Y. Kürek
KskKsk mi a*tay mı