- 3 Haziran 2015
- 57.076
- 66.204
- 4.143
Yumusak KürekSayın y.kürek bey;
Bu y.kürek, yenikürek mi yeşilkürek mi oluyor? Biraz açıklık getirmenizi rica edeceğim...![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yumusak KürekSayın y.kürek bey;
Bu y.kürek, yenikürek mi yeşilkürek mi oluyor? Biraz açıklık getirmenizi rica edeceğim...![]()
Forza budja?
HeaForza budja?
Kskde bi bira atak tercihlerine bağlı olarak
OlmazKskde bi bira atak tercihlerine bağlı olarak
Nürnberge gelnezaman raki masasi ismarlican.
Nürnberge gel
Hamburgta mi kaliyon kardesimyuh 600km
Hamburgta mi kaliyon kardesim
Vla ismarla banaholland
Şu kizla sevgili olmuşsun. Kızlada ilk buluşmaniz problemsiz geçen buluşma sonrası askiniz tescillenecek. yani gece kahve fasli olabilir o derece..Vla ismarla bana
Şu kizla sevgili olmuşsun. Kızlada ilk buluşmaniz problemsiz geçen buluşma sonrası askiniz tescillenecek. yani gece kahve fasli olabilir o derece..
kizla bulustunuz hersey mukemmel bana gidelim mi diyor yanagina buse koyup. kizin evinin önüne geldiğinde karsi kaldirimda bir arbade goruyorsun.
gece ama elektrik diregindeki lamba aydinlatiyor kavgayi tam tepeden. bir cuce adamin birini fena halde dövuyor. adam yerde kan reval, sana sesleniyor lan kemalll yardim etsene lan it oglu diyor
bir bakiyorsun baban evet cuce babani fena halde patakliyor. kiz ise korkudan ve durumdan habersiz hadi eve cikalim usudumm, isit beni diyor.
bu durumda naparsin ?
ben oturmuştum renktaşım@Emre Ersoy mümkünse Ismail kardesimizi yakin zamanda kirmizi koltukta görmek isterim. Intikam almak istiyorum.
Tekrar oturmanda sikinti görmüyorumben oturmuştum renktaşım![]()
kalkmiyorum ne yapabilirsin kiartık kalkmalı
kalkmiyorum ne yapabilirsin ki