Kırmızı Koltuk'ta Levent Akgün

İsimleri bende saklı, bir tanesini çok sevmeme rağmen gereksiz uzattığı için engelledim. En azından kafam rahat gözüküyor. Diğeri de haksız yere suçlama da bulunuyordu. Ekranım da görmekle görmemek arasında sinir farkı yaşattığı için engelledim.
Üstad ama soru-cevap konseptinde açıklamak zorundasın diye biliyorum

bide bi ara küfür sebebiyle antudan bi fbliyi mahkemeye vermiştin

sonucu ne oldu

bide bi ara küfür sebebiyle antudan bi fbliyi mahkemeye vermiştin

sonucu ne oldu
Ben Cumhuriyet Savcılığına şikayette bulundum. Bu olay artık yargıda ve durumun ne olduğunu bilmiyorum. Hatırlattığın iyi oldu Avukata bir sorayım. :)

İş icabı futbolcularla birebir münasebetin oldu mu oluyor mu? Hiç fbli bir topçuyla fotoğraf çekindin mi?

İş icabı futbolcularla birebir münasebetin oldu mu oluyor mu? Hiç fbli bir topçuyla fotoğraf çekindin mi?
Fenerli topçular ile fazla münasebetimiz olmadı. Onlar genelde Sabiha Gökçeni kullanıyorlardı. Bugüne kadar en meşhur olarak Neymar,Ronaldo,İbrahimovic ile bire bir sohbet etme imkanım olmuştu. Hatta İbrahimovic'le fotoğrafımı da paylaşmıştım. Eskilerden derseniz Zidane ve Hagi sonrasında Rijkaard,Gullit,Van Basten,Maradona,Dasaev gibi isimler ile fotoğraf çektirmiştim. Lakin tabii o dönemlerde fotoğraf çektirmek basit değildi. Genelde imza defterimiz olurdu. Bir çok ünlü isimden imza almıştım.

Fenerli topçular ile fazla münasebetimiz olmadı. Onlar genelde Sabiha Gökçeni kullanıyorlardı. Bugüne kadar en meşhur olarak Neymar,Ronaldo,İbrahimovic ile bire bir sohbet etme imkanım olmuştu. Hatta İbrahimovic'le fotoğrafımı da paylaşmıştım. Eskilerden derseniz Zidane ve Hagi sonrasında Rijkaard,Gullit,Van Basten,Maradona,Dasaev gibi isimler ile fotoğraf çektirmiştim. Lakin tabii o dönemlerde fotoğraf çektirmek basit değildi. Genelde imza defterimiz olurdu. Bir çok ünlü isimden imza almıştım.
Abi müthiş anılar biriktirmişsin. Mesleğin en güzel yanlarından biri olsa gerek.

Anıların devamını diliyorum.

Abi müthiş anılar biriktirmişsin. Mesleğin en güzel yanlarından biri olsa gerek.

Anıların devamını diliyorum.
Turizm ve özellikle hava yolu çalışanları için bu harika bir şey tabii bazen kaprisleri de olmuyor değil. Ama işte konuklarımıza hizmet önemlidir.

Abi Izlanda mutfagi hakkinda goruslerin? Yemeden duramadigin o enfes Izlanda tarifi nedir mesela

Abi Izlanda mutfagi hakkinda goruslerin? Yemeden duramadigin o enfes Izlanda tarifi nedir mesela
Izlanda mutfağı çoğunlukla balık ve kuzudan oluşuyor. En sevdiğim kuzu incikten yapılan garip bir ismi olan yemeği lakin pahalı bir yemek diyebilirim.
Ayrıca kakao çorbası diye bir şey var hayatımda yediğim en kötü çorbaydı.

Geri
Üst Alt