- 1 Haziran 2015
- 24.985
- 17.642
- 1.998
elbette sensin reisEn sevdiğin mod

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elbette sensin reisEn sevdiğin mod
işin esprisi orada üstat. espri olsun diye mozart dediler sonra kısaltınca motz oldu
kim başlattı bilmiyorum. @Hayri Cund olabilir
Oradaki soruların hiç birini niye cevaplamadın yav trabzonlu sorular espriydi ama gerçek sorular vardı arada.
@Hakan MotzOklava olsan kimin hamurunu açmak isterdin?
Hey hey heyyyyyy
uefa ve süper kupa maçları hafızamda ama yaşım çok ufak olduğum için anlamlı bir anım yok onlara dairOradaki soruların hiç birini niye cevaplamadın yav trabzonlu sorular espriydi ama gerçek sorular vardı arada.![]()
İstifamı sunuyorum an itibariyle
Tsk Uğur’u ne zaman salacak ya@Uğur İz yani by tsk olsa gerek
Tsk Uğur’u ne zaman salacak ya
02-03 ve sonraki sezonlarda oynadığımız hemen her maçı özetlerden de olsa izlediğim için oradan sonrasını hatırlıyorum. öncesinde bebeydim.Kaç şampiyonluk gördün , En unutamadığın şampiyonluğumuz hangisi?
Para toplayıp uğura bedelli yaptırmamak gsc ayıbıdırtemmuzda fln herhold
ben hep buradayım üstat. bunca senede 5 kez ceza aldım. sudan sebeplerden oluyor genelde. en son totem olarak banlanmıştımMotz olmak için ne gerekli? Ve motzlar neden surekli banlaniyorlar![]()
Bütçeyi çok aşardı gscyi de anlamak lazım.Para toplayıp uğura bedelli yaptırmamak gsc ayıbıdır
Para toplayıp uğura bedelli yaptırmamak gsc ayıbıdır
ben hep buradayım üstat. bunca senede 5 kez ceza aldım. sudan sebeplerden oluyor genelde. en son totem olarak banlanmıştım
diğer arkadaş mütemadiyen banlanıyor.
gerçek bir üstattır. çok severim.@Hayri Cund ahbertle aran nasildir