- 26 Ocak 2021
- 35.480
- 34.081
- 2.233
Trabzonda GS miz taraftarı olmak nasıl? Sonuçta trazonun %95 i trabzonludurakrabalar ve arkadaşlar gitti

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzonda GS miz taraftarı olmak nasıl? Sonuçta trazonun %95 i trabzonludurakrabalar ve arkadaşlar gitti
elbette hamsi tavaHamsi tava mı yoksa hamsili pilav mı?
çevrede fanatik derece taraftar olan pek kişi olmadan büyüdüğüm için bir sıkıntı yaşamadım. inceden takılmalar oluyordu ama yılmadımTrabzonda GS miz taraftarı olmak nasıl? Sonuçta trazonun %95 i trabzonludur![]()
niyetinden şüphe ettiğim bir arkadaşnapcan oğlum![]()
![]()
GS gol atınca napıyon staddaçevrede fanatik derece taraftar olan pek kişi olmadan büyüdüğüm için bir sıkıntı yaşamadım. inceden takılmalar oluyordu ama yılmadım
ama ekibimizin trabzon'daki maçlarını deplasman tribünü yerine tslilerin arasından izlemek zorunda kalıyordum maçlara gidince![]()
el kol yapıyorum üzülmüş gibiGS gol atınca napıyon stadda
Gerçek Gs li bağırarak sevincini paylaşırel kol yapıyorum üzülmüş gibi![]()
şekerden uzak duruyorum üstat. göbüş büyüyor sonratatli olarak ne sevion
ts stadında hakem topu trabzon'a verince bile sövüyorlar üstat. orada tsli olmadığım anlaşılsa atomlarıma ayırırlar beniGerçek Gs li bağırarak sevincini paylaşır
oraya da dikeceğizts stadında hakem topu trabzon'a verince bile sövüyorlar üstat. orada tsli olmadığım anlaşılsa atomlarıma ayırırlar beni
kıymalı pidenin üstüne yoktur. yumurta da eklenebilir tercihenKaradeniz pidesinin yanında ne seversin bi de hangi çeşidini daha çok seversin![]()
Yanında ne seversinkıymalı pidenin üstüne yoktur. yumurta da eklenebilir tercihen