- 24 Mayıs 2009
- 17.314
- 20.297
- 2.643
Yengeye söyliceem yengeye söyliceeemÜstünde ne var?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yengeye söyliceem yengeye söyliceeemÜstünde ne var?
Geçmiş olsun bu arada Belen yandı ya benim talebelik yıllarını geçirdiğim mahalle komple gittiSaygı abi demekle gösterilmez Onur. Benden 15 yaş küçük üye "taho","maho" diyerek herhangi bir konu hakkında şakasını bir düzeyde tutuyor hiçbir şekilde saygısızlık yapmadan. Ben o dönem senin kalbini kırmadan inceden inceye üslubunla ilgili mesajı sana vermeye çok çalışmıştım. Şu an hatırlayamadığım bir mesaj sonrası ben de vermek istediğim mesajları artık anlamadığını düşünüp açık açık mesaj atmıştım. Sen de direkt o gün de bugünkü gibi tuhaf mesajla karşılık vermiştin.
Güzel bir karar almışsın. Şu mesajını gördükten sonra aldığın kararın arkasında durmanı rica edeceğim.
Bu arada ikili tartışmayı uzatacak üçüncü mesajı bugüne kadar atmadım bu ilk ve son olur umarım!
1 kere yaptım ama heyecandan bitmek bilmedi lan.Olm yok mu eviniz barkınız evsiz gibi public mublic ne
Forumdan sınırsız ban mı yiyim istiyorsunYengeye söyliceem yengeye söyliceeem

22 yaşında çcuğa üstünde ne var diye soruyorsun azıcık zorlasam zindanlara düşersinForumdan sınırsız ban mı yiyim istiyorsun![]()
22 yaşında çcuğa üstünde ne var diye soruyorsun azıcık zorlasam zindanlara düşersin![]()
aynı yaş sayılırız sorun olmaz. Mapustan değil hanımdan korkarım asıl
Gerçekler şu an için net bir şekilde daha ağır basıyor.Koskoca çarpı var yahu profil fotoğrafındaAyrıca hayallerin ve gerçekleştirebildiklerin arasındaki hassas denge de halen ağır basan taraf neresidir? Hayaller mi ? Yoksa gerçekler mi?
Nasıl ya.Soruma cevap alamadım...
Göt korkusundan 30 saniye sana 1.5 saat gelmiştir normal.1 kere yaptım ama heyecandan bitmek bilmedi lan.
Muslera. Adam hem yakışıklı hem de karizmatik.Onur bey takımda en yakışıklı futbolcu kim sizce?
@Emrah Yıldırım mı diyorsun o zaman?Nasıl ya.![]()
En sevdigin cimbom formasi?
Amirimi de çok severim. Ama Keramettin Abi diyorum.@Emrah Yıldırım mı diyorsun o zaman?
Haz etmediğini soruyoAmirimi de çok severim. Ama Keramettin Abi diyorum.
Yengeee Onur'un gözü dışarda dicem de bu öyle bişey de değil kiaynı yaş sayılırız sorun olmaz. Mapustan değil hanımdan korkarım asıl
![]()
Haz etmediğim bir mod yok abi.Haz etmediğini soruyo![]()
Onur'u TSM konusunda gizliden gizliye tehit ettiğim söyleniyormuş forumda.TSM dinlemen hususunda @Cihan Ağzıkara peşini bırakmıyormuş
Bu doru mu ?
Ya Eurovision zaten oldu sana Blackmailvision. Artık yarışma oldu mu zaten kendimi otomatik listede sayıyorum. Her türe varım ama TSM'ye gelmem ben. İstediği kadar yazsın.TSM dinlemen hususunda @Cihan Ağzıkara peşini bırakmıyormuş
Bu doru mu ?
Görürüz paşamYa Eurovision zaten oldu sana Blackmailvision. Artık yarışma oldu mu zaten kendimi otomatik listede sayıyorum. Her türe varım ama TSM'ye gelmem ben. İstediği kadar yazsın.![]()