Kırmızı Koltukta Onur Adıbelli

Saygı abi demekle gösterilmez Onur. Benden 15 yaş küçük üye "taho","maho" diyerek herhangi bir konu hakkında şakasını bir düzeyde tutuyor hiçbir şekilde saygısızlık yapmadan. Ben o dönem senin kalbini kırmadan inceden inceye üslubunla ilgili mesajı sana vermeye çok çalışmıştım. Şu an hatırlayamadığım bir mesaj sonrası ben de vermek istediğim mesajları artık anlamadığını düşünüp açık açık mesaj atmıştım. Sen de direkt o gün de bugünkü gibi tuhaf mesajla karşılık vermiştin.

Güzel bir karar almışsın. Şu mesajını gördükten sonra aldığın kararın arkasında durmanı rica edeceğim.

Bu arada ikili tartışmayı uzatacak üçüncü mesajı bugüne kadar atmadım bu ilk ve son olur umarım!
Geçmiş olsun bu arada Belen yandı ya benim talebelik yıllarını geçirdiğim mahalle komple gitti:(

Koskoca çarpı var yahu profil fotoğrafında :D Ayrıca hayallerin ve gerçekleştirebildiklerin arasındaki hassas denge de halen ağır basan taraf neresidir? Hayaller mi ? Yoksa gerçekler mi?
Gerçekler şu an için net bir şekilde daha ağır basıyor.
Maalesef mevcut konjektürde o hayaller zor görünüyor.
Esasında lisedeyken öyle hayal filan kurmazdım. Günübirlik yaşardım. Şu anda ise yalnız olduğumdandır sanıyorum, uzun süredir bir arayış içindeydim. Ben ne için yaşıyorum ve aslında gerçekten ne yapmak istiyorum diye... Açıkçası çok para kazanmaktan ziyade, sanırım gerçek bir amaç isterdim. Uğruna ölünebilecek bir amaç... Daha spesifik konuşacak olursam, eğer gözlerimde miyopluk ve astigmat olmasa asker olmak isterdim.

Ama bu hayal olmayacak. Ben de o yüzden gerçek hayata döndüm. Öğretmen olmak istiyorum şu an. İngilize öğretmeni....
4. sınıftan itibaren sözde İngilizce eğitimi verilen bir ülkede 2 tane cümle kuramıyoruz, basit metinleri bile anlayamıyoruz. Çünkü doğru öğretilemiyor, işin mantığına inilmiyor. Bunu değiştirmek istiyorum.

Bu seneyle birlikte 3. üni sınavı denemem oldu. İlk ikisinde zaten nerdeyse en ufak bir çalışmam olmamıştı. Psikolojik sorunlarla uğraşıyordum ve açıkçası intiharın bile aklımdan geçtiği zamanlardı. Yaşayan ölü gibiydim. Arkadaşlar arasında dalga konusu olmuş, ailemle aram açılmıştı. 1 sene tedavi gördüm ve birkaç ay önce çok şükür bitti. Bu sene az biraz çalışmıştım. Zaten iyi kötü geçmiş yıllardan birikim de vardı. Fakat sınavda talihsizlikler silsilesi oldu ve bu sefer de gidebileceğim halde gidemedim. Artık bu sene bakacağız. Her şey kısmet.

Ulan tam kırmızı koltuk oldu ha...

En sevdigin cimbom formasi?
galatasaray-in-2011-2012-sezonu-sari-formasi--i295546.webp

Geri
Üst Alt