Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Kesinlikle değildir. Gittiği gün bayramdır.belhanda adam mıdır?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle değildir. Gittiği gün bayramdır.belhanda adam mıdır?
Levent abinin sorusunda detaylıca anlattım esasında. Öyle çok büyük hayallerim yok. Sağlık durumum el verseydi asker olurdum. Şimdi ise İngilizce öğretmeni olmak istiyorum ama o da hayalden ziyade benim için amaç şu anda.En büyük hayalin?
Kim o?@Berke Deniz Gel knkan ile aramı yap, biraz sevap kazanırsın hem.
Publiclover olanKim o?
Barışmamanı tavsiye ederim. Bırak engelli kalsın senin için daha iyiPubliclover olan![]()
vay be biz yokuz he ....XI: @Keramettin TANRIVERDİ, @Alper Altun, @Cihan Ağzıkara, @Recep Yıldırım, @Batuhan Aydemir, @Ahmet Özgün Güven, @Hayri Cund, @Umut Gül, @Serkan G. Veren, @Sertan Nalbant, @Onur Adıbelli
Teknik direktör: @Ahmed Arif Kesen
Sportif direktör: @Emrah Yıldırım
Scouting: @Yusuf Ciftci
Basın ve medya koordinatörü: @Uğur İz, @Kadir Ari
Tribün lideri: @Uğur Bulut, @Osman SEDEN
Sövme işlerinden sorumlu yönetici: @Musap Aydinli
Boş işler müdürü: @Murat Saylak
Şu ekip bir araya gelse CL kupası garanti.![]()
Musapcım senin yerin her zaman özel.vay be biz yokuz he ....
ed özel yerimiz varmis xd
@Emrah Duvar Knkan aramıza nifak tohumları ekmeye çalışıyor gibi gözüküyor.Barışmamanı tavsiye ederim. Bırak engelli kalsın senin için daha iyi
Çorumlu musun?
sen de yasaklısın arif belli ki
Çorumlu musun?

Niye ?

Üstad ben kolay kolay sebepsiz yere kimseyi engellemem de, bazılarını hakikaten niye engellediğimi hatırlamıyorum.bilmem cvp vermeyince seni de dehlemiş sandım ....![]()
Cevap verdi adam soruma. Onur adıbelli diye çorumlu bir arkadaş vardı o sandımbilmem cvp vermeyince seni de dehlemiş sandım ....![]()
bastacisinMusapcım senin yerin her zaman özel.![]()
Tedavideyken mi hakaret ediyordun bana anlamadım? Tedavideyken neden derdin forumdakiler oluyor ki? 4 senedir üniversiteyi kazanamadıysan üstüne de 4 sene üniversite okuyacaksan zaten gerek yok 26 yaşında mezun olursun atama derken 30 olursun evleneyim derken 35 baba olayım dersen 40 yapar gerek yok elin ekmek tutsun keyfine bak kazan paranı kimseye yük olma muhtaç da olma gez toz zaten delikanlılık çağında bir ideolojiye ilgi duymadıysan bundan sonra da uğruna ölünecek bir şey bulamazsın da gerçi ne demekse o bu arada faşist, militarist diyordun bana iyi de asker olmak hayalinmiş peacecorp mu olacaktın kafan karışık bence sabah gideceğin bir ile gir sorunlarının hepsi çözülürGerçekler şu an için net bir şekilde daha ağır basıyor.
Maalesef mevcut konjektürde o hayaller zor görünüyor.
Esasında lisedeyken öyle hayal filan kurmazdım. Günübirlik yaşardım. Şu anda ise yalnız olduğumdandır sanıyorum, uzun süredir bir arayış içindeydim. Ben ne için yaşıyorum ve aslında gerçekten ne yapmak istiyorum diye... Açıkçası çok para kazanmaktan ziyade, sanırım gerçek bir amaç isterdim. Uğruna ölünebilecek bir amaç... Daha spesifik konuşacak olursam, eğer gözlerimde miyopluk ve astigmat olmasa asker olmak isterdim.
Ama bu hayal olmayacak. Ben de o yüzden gerçek hayata döndüm. Öğretmen olmak istiyorum şu an. İngilize öğretmeni....
4. sınıftan itibaren sözde İngilizce eğitimi verilen bir ülkede 2 tane cümle kuramıyoruz, basit metinleri bile anlayamıyoruz. Çünkü doğru öğretilemiyor, işin mantığına inilmiyor. Bunu değiştirmek istiyorum.
Bu seneyle birlikte 3. üni sınavı denemem oldu. İlk ikisinde zaten nerdeyse en ufak bir çalışmam olmamıştı. Psikolojik sorunlarla uğraşıyordum ve açıkçası intiharın bile aklımdan geçtiği zamanlardı. Yaşayan ölü gibiydim. Arkadaşlar arasında dalga konusu olmuş, ailemle aram açılmıştı. 1 sene tedavi gördüm ve birkaç ay önce çok şükür bitti. Bu sene az biraz çalışmıştım. Zaten iyi kötü geçmiş yıllardan birikim de vardı. Fakat sınavda talihsizlikler silsilesi oldu ve bu sefer de gidebileceğim halde gidemedim. Artık bu sene bakacağız. Her şey kısmet.
Ulan tam kırmızı koltuk oldu ha...