- 18 Temmuz 2009
- 82.057
- 239.696
- 5.263
Bir çarşı tasmasıyla dolaştığını görmediğimiz kalmıştı.Cok mu belli oluyo
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir çarşı tasmasıyla dolaştığını görmediğimiz kalmıştı.Cok mu belli oluyo
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
ne anlarsin sen
carsinin kopegi mi demeye calisiyorsunBir çarşı tasmasıyla dolaştığını görmediğimiz kalmıştı.
barni moloztaş ama gsc yönetimi tarafından bir darbe ile yok edildipikaçudan önceki avatarın neydı
Bu wowla alıp veremediğiniz nedir :dmal gibi wow atmağı kes ltf. thanks
Alabilme gücü yani bütçem olarak mazda lantis ki almıştım bi ara hevesimi aldım bıraktım. Öyle fazla araba meraklısı değilimdir.en sevdiğin araba modeli nedir?
birde keyif aldığın bir hobin var mi?
Gece yatana 1-2ye kadar burdayım sonrasını bilemem belli olmuyor renktoshKaç gibi uyursun bir de kaç gibi forumda mesaiye başlarsın ona göre canlı yazısını kaldırıp ekleyeceğim
Ahhh doruk üzümlü kekimDoruğun eski şifreyi unutmasını nasıl yorumluyorsun
Kötü talihsizlik olmuş, geçmiş olsun.Bisiklet sürmeyi acayip severim 80-100km yapardım hey gidi. Yaptığım kaza sonrası ilgim azalsada kısa mesafeler için ara ara kullanırım
Canavar iyi çıktı mı abi seninKötü talihsizlik olmuş, geçmiş olsun.
Sıkıntı yok ama dış lastikleri değiştirdim. Geçen ön lastik patlayınca janta oturmadı gösterdim firma politikası fiyatı düşük tutabilmek için dandik dış lastik çakmışlar. Lastikler değişince 10 numara oldu cumartesi sabahı İstanbul'un batısına doğru eseceğiz.Canavar iyi çıktı mı abi senin
Bakırlı olanen cok sevdigin dondurma?
2'si arasında tabii ki yüzüklerin efendisi.yüzüklerin efendisi mi yoksa harry potter mı?
ve en sevdigin film nedir
aroma olarak yaban mersinli dondurmaları severim.en cok sevdigin dondurma?
eagleIstanbul'un neresindensin?
Peki Istanbul'un en sevdigin yeri, mekani ve restorani neresidir?