Kırmızı Koltukta Refik AKKÜLAH!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kırmızı Koltukta Refik AKKÜLAH!

Avatarindaki çoçuk kim Refück? Hep merak etmisimdir ve herkes sormusken bende sorim dedim dedim yeaniii

Hayirli teskereler bu arada

Seçme şansın olsa hangi millete mensup olmak isterdin Külahdash? [tabiki Türk uleeennn cevabı hariç]

Bu cevabımla bazı derneklerden tepki alsam da Amerkan vatandaşı olmayı isterdim. Çok özendiriyor hırbolar filmlerde dizilerde falan JRdaş.

k.çın başın açık yatma, dikkat et reis.

Bu kadar hümanist olmayı nasıl başarıyorsun ? Bağrından kopup geldiğin coğrafyanın buna katkısı nedir ? Eğer katkısı azsa çoğaltmak için ne tür çalışmalar yapmalıdır ?

Sürrealist ve materyalist kimliğimi pesimist ruhum ile zıtlaştırıyorum Okan Reis. :yenieek:

koltuğa zamk sürmüştüm de onu dicektim xD xD

tamam ciddiyim soruya geçelim

seçme şansın olsaydı hangi zaman diliminde yaşamayı dilerdin geçmişlerde mi gelecekte mi yoksa günümüz zamanından memnunmusun ? Mesela ben 1500 lü yıllarda yaşamayı çok isterdim Rönesans sonrası Avrupa'da yada 1500 lerin Osmanlısında. Günümüz hayatı sıradan ve çok kolay geliyor bana

koltuğa zamk sürmüştüm de onu dicektim xD xD

tamam ciddiyim soruya geçelim

seçme şansın olsaydı hangi zaman diliminde yaşamayı dilerdin geçmişlerde mi gelecekte mi yoksa günümüz zamanından memnunmusun ? Mesela ben 1500 lü yıllarda yaşamayı çok isterdim Rönesans sonrası Avrupa'da yada 1500 lerin Osmanlısında. Günümüz hayatı sıradan ve çok kolay geliyor bana

Gelecekte yaşamak isterdim şöyle daha fazla insanların tembelleştiği zamanlarda.

px .uisʞɐɔnןo ǝu ǝɔuüʎüʎüq

Türkçe karakterler ters yazılmıyor kanki. :yenieek:

Soruyu geçiştirebileceğini mi sandın Refikciğim.
builder.gif

Auvvvvv falan ortalik karisacak mesaj silinmeli (:

Saka yapamayacak miyim ben ya ): Hemen auvv mauvvvvvvvvv what (:

İnşallah cümlemiz panda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt