- 12 Haziran 2011
- 72.213
- 21.810
- 2.743
Musap şuan küfürlerini yazmaya başlamıştır..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmem içeriğe çok hakim değilim. Uzun süredir aktif yöneticilik yapmıyorum zaten.Galatasaray taraftarının toplandığı muhalefet yapmaktan başka bişeye yaramayan yer değil mi burası ?
Sen istanbul 'da yaşayıp da Galatasaray için hiçbir şey yapmayan boş 1 taraftar gibi duruyorsun.
Musap renktaşım ceza alacaksa yarısına talibim
Ben gördüğümü söylüyorum.Galatasaray taraftarıyım öyle olmasam burda olmazdım.Ua ya laf atan tek ben değilim.Gir bak neler söylüyorlar.Sosyal medya diye birşey var artık insanlar dumanla haberleşmiyor.Baya uzak kalmışsın teknolojiden.Burası sarı lacivert değil fener forumu falan sandın herhalde yada renk körüsün ?
Galatasaray taraftarının toplandığı muhalefet yapmaktan başka bişeye yaramayan yer değil mi burası ?
Sneijderi yaptıklarına rağmen yalayan herkesin zekası kıttır bana göre.![]()
Galatasaray taraftarının toplandığı muhalefet yapmaktan başka bişeye yaramayan yer değil mi burası ?
Sneijderi yaptıklarına rağmen yalayan herkesin zekası kıttır bana göre.![]()
Galatasaray taraftari olmak icin once uA yi kabul edip, uye olup sonrada kelimeyi sahadet mi getirmek lazim?
Ozaman baska bir dunyada yasiyoruz biz galiba![]()
Zaten cezaliyim bir kaç saatliğine askıya alındı. Böyle şerefsiz yavsaklara dusunculerimi aktarmam için
Sıkar biraz hahahaha.Gerçek taraftar biziz kardeşim. Boş işlerle uğraşma derim sana.