GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Hahahaha

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulu Galatasaraylıya bulaşmayın.Hani ultraslandan ya biz boş beleş insanız.Doğru söyleyeni dokuz köyden kovmuşlar.Her sözleri aynı verecek cevapları yok.Onlar şimdi bu gazla kombineleri alıp stadı dolduracak.Dolu insanlar doluu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ulan dy

Neden kufur ediyorsun ? Su kufuru aliskanliklarimiz arasindan neden cikaramiyoruz ? Ki sen dogru yorumlari olan birisin , adminlik yapiyorsun kufur ediyorsun

Sabra gelince , ben neden etkilenmiyorum ? Insanlarin sinirleri ile bu kadar oynanabildigini kesfeden herkes uzerine gelir.

Beni sinirlendirebiliyor mu ? Sakin lutfen

şerefli azınlık olmak dalkavuk çoğunluk olmaktan herzaman iyidir. oraya giden 50 kişinin tırnağı etmez satılık ua. oraya gidenler en azından hür iradelerini kullanabilen düşünebilen insanlar sizin gibi yöneticilerin bağladığı 3-5 ua yöneticisinin kuklası değil.

uA istese 10 bin kişi yığar diyorum ya. uA ile başa çıkamazsınız. Gereksiz organizasyonlar yapmayın. Adam gibi durun biraz.

Emirleri kim veriyor

Yönetim mi başkaları mı

Başkaları ise o kişi/kişiler kim

Bu kadar mı para hırsı gözünüzü bürüdü de Galatasarayımızı şu hallerde görünce canınız yanmıyor ?

Gerzeklige mi vuruyosun yoksa öyle misin gerçekten?

Kardeşim burdaki taraftarın %99 'u klavye taraftarı. Hiçbir halta yaramayıp herşeye muhalefet olanların oluşturduğu bir forum burası. İyi ki buradakilerin laflarıyla yönetilmiyor bu kulüp.

Vermedin. uA digerlerine göre daha az ceza yedirten taraftar grubu dedin.

Bu benim sorumu mu cevapliyor? Eger evet diyorsan agir zeka sorunun var ki uA dan bu yüzden hic bir beklentim yok.

Sözde destekci tribüncü taraftar olarak kulübe ceza yedirtmek nasil bir zihniyettir? Yine soruyorum.

Kardeşim burdaki taraftarın %99 'u klavye taraftarı. Hiçbir halta yaramayıp herşeye muhalefet olanların oluşturduğu bir forum burası. İyi ki buradakilerin laflarıyla yönetilmiyor bu kulüp.
Anlatsana biraz nasi yönetilir kulup

Ben Zekiye sunu soracagim ,dileyen GSC bagimsiz uyeleri de cevaplayabilir . Neden ornegi kuzey avrupa ulkelerinde, medeni topluluklarda, futbolun besigi ingilterede vb oldugu gibi seyirciligi seyircilikte birakmayip yonetmeye vs kalkiyorsunuz

Bir baska deyisle bu biletmis , antrenman ziyaretleriymis , manasiz manasiz alaturka isleri ne zaman sonlandirip medeni ve kaliteli bir avrupali gibi taraftar olacaksiniz ?

Ben neden futbolun seyirci guzelligine hasret kalip yarin fransaya ucacagim ? Bunu ulkemizde ne zaman basarmayi umuyorsunuz ?

Ben cevaplayayim Sinan bey...

Ingiliz hooliganlar en barbar taraftarlarinin basinda gelirler. Stadlarda yaptiklari barbarliklari, estirdikleri terör, Kulüp ve devlet gücleri ile zorla dizginlendirilmistir.

Ama çomarların yönetmesi daha iyi mi oluyor

"Gerçek taraftar" olmak için yöneticilerin g.t kılını mi yalamamiz lazım Sn. Şentürk

Benim merak ettigim ultraslan adinin altinda toplanmanin ayricaligi nedir .Galatasaray adinin altinda toplanildiginda sorun nedir.yani ultraslan öyle bi algiladimki sanki Galatasaray taraftari degil.sanki kendine öz bir taraftar grubu.

Bu organizasyonun bir adı olmalı. Nasıl GSC Forum muhalefetten başka halt bilmeyen taraftar grubuysa uA da ölümüne destekler.

Geri
Üst Alt