Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.663
- 55.828
- 4.478
Ultraslan taraftarı olmaktan gurur duyuyorum.Burada sallayanlar da gitsin feneri desteklesin.
İkinci geldi.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ultraslan taraftarı olmaktan gurur duyuyorum.Burada sallayanlar da gitsin feneri desteklesin.
Siz kimin kayığına binerseniz onun küreğini çekersiniz. O yüzden hiç tartışmaya gerek yok. Yarın Cem Uzan gelsin başkan olsun size de 3 kuruş koklatsın anında dengeniz şaşar yönünüzü kıblenizi karıştırırsınız.
Biz varız da stadlar doluyor koreografiler oluyor havanızı atıyorsunuz tribünlerle.
Biz varız da stadlar doluyor koreografiler oluyor havanızı atıyorsunuz tribünlerle.
Tabi canım deli misin? Xamax' ı Ali Sami Yen' in çimlerine gömerken, Monaco' da, Kopenhag' da tarih yazarken Ultraslan da tribünde tarih yazıyordu. (!)
En büyük polarcı Karıncaezmez Şevki idi hatta (!)
Tövbe yarabbim ya sıkarmış! Duyan da Ultraslan' dan önce Galatasaray' da taraftar yoktu, tribünler boştu sanacak!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zeki Şentürk denen uacı karaktersiz burada mı ?
Burda bit yavrusu.
Yüzünede söylüyorum işte. Sen bekle koçum.Bu Müsap nasıl bir kişilik hala çözemedim
Cezalı forumda milletin arkasından küfür eden bir mahlukat
Senin gibi taraftarmi olsunlar maclarada gitmesinler senin gibi antrenmana destek icinde gitmesinler. Herkesi sen kendin mi saniyorsun cakma Galatasarayli seni.Ben Zekiye sunu soracagim ,dileyen GSC bagimsiz uyeleri de cevaplayabilir . Neden ornegi kuzey avrupa ulkelerinde, medeni topluluklarda, futbolun besigi ingilterede vb oldugu gibi seyirciligi seyircilikte birakmayip yonetmeye vs kalkiyorsunuz
Bir baska deyisle bu biletmis , antrenman ziyaretleriymis , manasiz manasiz alaturka isleri ne zaman sonlandirip medeni ve kaliteli bir avrupali gibi taraftar olacaksiniz ?
Ben neden futbolun seyirci guzelligine hasret kalip yarin fransaya ucacagim ? Bunu ulkemizde ne zaman basarmayi umuyorsunuz ?
Bana küfür edeceğine sen kendine baktın mı?.Böyle beyinsiz birinin yüz yüze görüşmesini isterdim.Ultraslan takımımıza tam destek veriyor sizin gibi yok şu leş yok şu boş topçu demiyoruz.Ultraslan takım oyuncularına sahip çıkar destekler sizin gibi yuhlamaz.
İkinci pezo geldi.
Yüzünede söylüyorum işte. Sen bekle koçum.
Doğru konuş aklını alırım mod felan dinlemem
Fikirlere saygın olsun
Bi bok yiyemezsin...
Amma hakaret etmişsin. Sana ceza verilecek mi göreceğiz. Ama şunu söyleyeyim gördüğüm en düşük profilli üye sensin bu forumda. En basit üye sensin.