Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
Bi bok yiyemezsin...
Sana mı kaldı sanane
Biz burada kaç mod indirdik aşağı senin haberin olmamış sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi bok yiyemezsin...
Sana mı kaldı sanane
Bugün o övündüğün kupaları da o adamın kurduğu kadro ile alıyosun ? Bu adamı genel kurul ve ultraslan istemedi.O zaman siz değilmiydiniz tellere tırmanan ortalığı yakan yıkan ?
Sana mı kaldı sanane
Boş yapma uza...
Kaç tane ?
O yavşak başkanınız inince ne yapacaksınız onu merak ediyorum.
O yavşak başkanınız inince ne yapacaksınız onu merak ediyorum.
2008 den bu yana baya oldu
Koyun da yavsakligini yeniden gösterdi. Truva atı pust
Ahhh zeki ahhh niye böyle bir serefeizsin beeee
Laf atan sensin durup dururken
Aklını alacağım ama sürprizle karşılaşmaktan korkuyorum
Uefa bile dünyanın en iyi taraftarı olarak gösterdi Ultraslan grubunu.İtalyalı arkadaşım çok güzel atmosfer var sizde diyip hayran kalıyor.Türkiyede adam sövüyor bu zihniyete sahip olduğunuz sürece bu hiçbir zaman gelişemezsiniz.
ne yaptınız kulüp için? diyor ite bak.ulan buradaki adamlar dişinden tırnağından artırıp maça gidiyor,lisanslı ürün alıyor sizin gibi gelen yönetimin götünü yalayıp bedava bilet peşinde koşmuyor,korsan ürün alıp giymiyor.
kaç sefer bilet parası verdin lan cebinden?
Tahrik etme uza. Bu günümü bekliyordun. Alın şunu burdan. Ua taraftarı seniUefa bile dünyanın en iyi taraftarı olarak gösterdi Ultraslan grubunu.İtalyalı arkadaşım çok güzel atmosfer var sizde diyip hayran kalıyor.Türkiyede adam sövüyor bu zihniyete sahip olduğunuz sürece bu hiçbir zaman gelişemezsiniz.
Cezalı forumda ceza yiyen arkadaş bir posta daha ceza yemek istiyorsun sanırım