GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Senin alabileceğin şeyler belli, boş yapma Yüksel E.

Mesela seninde aklını aldığımı bana içinden küfürler ettiğini bunu forumda yazacak cesaretin olmadığını biliyorum

Yönetici olsan ne olur senden mi korkucaz

Gücün arkasına sığınmış artislik taslıyor

Aklını alacağım aklını

La olm 25m gs taraftarina klavye taraftari diyorsun.
Bedava bilet alan, fazlasini karaborsada satan siz, beles kombine alan, stordan 1 kurusluk alisveris yapmayan, aksine onu da belese alan siz, yonetimlerin gotunu yalamak icin para alan siz.
Her sene kombine yenileyen, disinden tirnagindan ayirip stordan alisveris yapan biz.
Bu sene 3 000 kombine satildi hani binlerce kisilik ua alaydi ya lan nerdesiniz olm? Hani menfaatsiz seviyordunuz gs yi?
Defolup git surdan millet ceza almadan. Zeka seviyene karsi biz yetersiz geliyoz.

Modların bu durumdan zevk almaya başladığını düşünüyorum. Temizlik yapılacaksa tam gecesi. 2-3 tane troll ile bu ua taraftarlarını ne zaman atacaksınız acaba ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Modların bu durumdan zevk almaya başladığını düşünüyorum. Temizlik yapılacaksa tam gecesi. 2-3 tane troll ile bu ua taraftarlarını ne zaman atacaksınız acaba ?

Emrahla konuştum gerekli işlemleri başlatmışlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Harbiden komedi, merak ediyorum bu laflari bir birinize, yüzlerinize karsi da edermisiniz diye ? Neye paylasamiyorsunuz, neyin hincini yasiyorsunuz, üc günlük dünyada, anlamak mümkün degil. Sonunda zaten hepiniz toza topraga karisacaksiniz, nedir bu hirs be... -.-

Geri
Üst Alt