GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Çok medeni bir tartışma ortamı var

Su forumda bir flashback yapsak takimin iyi zamanlarinda kimseye laf yok ama suanda kotu zamaninda Dursundan baska herkese sallar komedi resmen.

Ulan Zeki adam ol gsclileri gerdiğin yeter biz holiganız ona göre

Arkadaş Ua üyesi olabilir, fakat sanki sorulanıza UA direkt cevap veriyormuş gibi tribe girmeniz efsane komik olmuş , teşekkürler GSCFORUM 62 sayfalık komedi için.

Amacımız o değil gerçekte ne olduklarını ne işe yarradıklarını ( yalamak ve yaladıkları uğruna terör estirmek ) forumdakilere göstermek..

Mesele tribüne gelmek değil.Mesele gel yüzüme söyle diyebilmen.Uadan başka sığınacak bir yeri olmayan korkağın tekisin demekki.Boşa vakit harcamışız burda iki lafından biri Ua

Biri höt dese işemeye bile gidemezsin demekki Ua olmadan.

uA 'nın sahibi ben miyim? uA 'ya edilen bu hakaretleri yiyorsa, delikanlıysanız tribünde söyleyin bakalım.

Arkadaslar sakin olalim sonucta hepimiz Galatasarayliyiz

Bir de tribüne cagiriyor. Gidin de 100 kisi cullansinlar üstünüze.

Ancak bunu bilirsiniz zaten. Sonra da 100 kisi nasil bir kisinin hakkindan geldiginizi anlatirsiniz övüne övüne.

tumblr_mt3vt1sSNW1shdp3ro1_500.jpg

Size girmiş heralde dersem suçlu ben olurum.

Klavye delikanlilari cikti meydana :D :D Ulan komedi resmen Antuden biri gelse buraya iyi dalga konusu olur forum ki o forumdan baya kisi var burda. :)

Ulan uayi topla gel adres veriyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Peşimi bıraktın uzun süredir,mesajlarımı alıntılamıyorsun dikkatimi çekti.Peki,ben de seni alıntılamayayım artık.Madem istemiyorsun.

öyle rapor etmesi değil.
Ne halin varsa gör benle irtibat kurarken adın çok anılıyordu forumda
forum hayatını bitirdin olsun normal

Geri
Üst Alt