GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

haydaaaaaaaaa adaylar 3 oldu

Mustafa Gunel
Kadir Ari
Tuncay Tum

bakalım kim yozgatlı çıkıcak xd

ayıp oluyor sn puki. gsliliğim ve aysalcılığımla her daim övünür ve laf ettirmem.

yozgatlı 2013 girişli, söyle 1 baktığımda 2013 girisli görünen adem chakar var. ondan süpheleniyorum.

Konuda 1 kuş var ama o yüksel degil...

ayıp oluyor sn puki. gsliliğim ve aysalcılığımla her daim övünür ve laf ettirmem.

yozgatlı 2013 girişli, söyle 1 baktığımda 2013 girisli görünen adem chakar var. ondan süpheleniyorum.

gsliliğim ne abi uzunca Galatasaray'lılığım yazmak zor mu geliyor sayın gunel

herif 3 yıldır gscye üye olduğunu söylüyor.

adem chakar derhal sorgulanmalı bence

CUFS_JXWUAA_kML.jpg:large

uA nın Dursun Özbek'i desteklemesinin tek sebebi Terimci olup Ünal Aysaldan nefret etmeleri istediğini söyleyip inkar edebilirsin adamın tek bir tane savunulacak yanı yokken bu adamı desteklemeniz rezaletten başka bişey değil yazıklar olsun sizin gibi taraftarlara Galatasarayın değil isimlerin peşinden giden rezil herifler.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O zamanlar sana baya koymuslar simdi onlari cikarmaya caliisiyorsun koyun kus karisimi seni.

Forumun fttpsine girmiş bir adamım

İstesem senin adını tarihten silerim kimsede hatırlamaz lanet olsun ki çok vefalıyım

Arada güzel sohbetlerimiz oldu kıyamıyorum sana

evet arkadaşlar yaptıgım testler sonucu bu durum ortada kımseye kush demeyın
AJbgLq.png

Son düzenleme:
Forumun fttpsine girmiş bir adamım

İstesem senin adını tarihten silerim kimsede hatırlamaz lanet olsun ki çok vefalıyım

Arada güzel sohbetlerimiz oldu kıyamıyorum sana
Hodri meydan silersen sil cokta tin once su maskeni cikarda ondan sonra gel yanima koyun. Maskeyle dolasmayla adam olunmuyor kus.

Geri
Üst Alt