Evet Dursun sampatizanligi yaparak ispatlamis.
Hayir,takim kaptanina sahip cikarak ispatladi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kus ve kuslar her boka konuyor zaten o da konmus kardesim.Olaya bir de şu yönden bakalım güzel kardeşim, adam gerçekten Dursun'u sevemez mi? Gönül bu. Ota da konar boka da.
Ademi bilemem de Sinan net kuş Volkan demireli övüp Bejekeli topçuları isteyen Sneijderi yollayan bir şahıs Sinan Bilgin UA taraftarından ne farkı var ki.Sahih bilgiler mi?
gene suclu ben mi oldumIman ettigim tek dogru, senin cok tehlikeli oldugun hussundadir Refik. Seni forumun Rothschildi gibi görüyorum Refik kardes.
Duygulandırdın rnktaş.Dursun ne hale soktun bu taraftari dursun. yatacak yerin yok, umarim bu satirlari yazarken, dursun gözleri fal tasi gibi acilmis sekilde, uydugu yataktan sicramistir.
Sen daha mehliyon mu koyun.Kanada benim bildiğim özgür bir ülke ama bilemedim yani
Ademi bilemem de Sinan net kuş Volkan demireli övüp Bejekeli topçuları isteyen Sneijderi yollayan bir şahıs @Sinan Bilgin UA taraftarından ne farkı var ki.
gene suclu ben mi oldum
arkadas bu forumda beni 1 turlu anlayamadiz be
demekki buraya kadarmis
forumu uzun bir sure birakiyorum
herkes rahata kavusur
Sinan bilgin kuşsa Nasıl kurul üyesi lan?
acan mı
Zeki Şentürk bence Gerçek Galatasaraylı kuşla alakası yok sadece UA cı.Peki Zeki Şentürk? Ben hafiften kıllanmıyorum değil.
su ana kadar tespit ettigim yozgatli olması muhtemel 2013 girisli gozuken uyeler
1-Adem çakar, ftci ve hiç nkfvas yazdığını görmedim.
2-başıma bisey gelmeyecekse saygıdeğer admirim Sayın Emrah Yıldırım beyefendi