Engin ŞİŞMAN
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2009
- 8.111
- 1.379
- 428
Rnktaş @Engin ŞİŞMAN arkadan sana destek veriyor yalnız değilsin.
Yine karıştırdın yasiniye kardeş ben sana arkadan destek olduruyorum. Jelibonum benim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Engin ŞİŞMAN uacı olduğunu bahsedecek misin seni ifşa edeceğim yoksa
Sen ne zaman adam olacaksın onu bekliyorum.İnsan hiç mi akıllı olmaz yahu.yaw bir git Allah ın boş beleş insanı kaç defa söyledim KİMSİN ULAN ? NECİSİN NE FAYDAN VAR ŞU DÜNYAYA? Neymiş ultraaslancıymışım farzetki öyleyiM SANANE ULAN!!! Mod lar şu adamı susturun
Sen ne zaman adam olacaksın onu bekliyorum.İnsan hiç mi akıllı olmaz yahu.
Doğru diyorsun Adam kelimesi adam olana denir sen adam olmadığına göre.Adam kelimesini ağzına alma çarpılırsın jelibon...
doğru diyorsun adam kelimesi adam olana denir sen adam olmadığına göre.
Anlıyorum seni canısı.:asd22::asd22::asd22:
Şişman denen şahısın kimseye saygısı yok.Adam Modlarla dalga geçiyor yahu.İnsan bu kadar saygısız olabilir mi?Özelden değil açıktan uyaralım o halde.
@Engin ŞİŞMAN @Yasin Şimşek ikili tartışmaya girmeyin. Sonra ceza verince kötü biz oluyoruz.
Engellemek gibi bir icad var forumda çok şükür. Onu deneyerek devam edelim.
dur daha yeni başlıyoruz
sizle yaptığım röportajdan neden rahatsız oldunuz? o koltuğa oturduysanız koltuğun hakkını verin.
Adım geçmiş okuduğum kadarıyla,benle alakası nedir durumun?
Şişman denen şahısın kimseye saygısı yok.Adam Modlarla dalga geçiyor yahu.İnsan bu kadar saygısız olabilir mi?
Bel altına giden Engin ŞİŞMAN denen şahıstır yahu.Adamın ne zaman akıllı yorumlarını gördük ki.Takip etmeden yorum yapamam. Ama tartışmanın da bir kalitesi olmalı, zeka pırıltısı olmalı. Direk bel altına giderse bu iş mesaj kirliliği oluyor tamamen.
Adım geçmiş okuduğum kadarıyla,benle alakası nedir durumun?
neden bu insanların galatasarayı düşünerek öngörülerde bulunduğunu kabul etmiyorsunuz bir olayın gerçekleşmesini beklemek mi lazım müdahale etmek için ee hasta ölünce napıcaz?
Koltuk musunuz?
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi