- 6 Eylül 2014
- 93.995
- 64.782
- 4.608
O değilde bildiğin halde kaç puan verdin gorecegizMuratla, Güneyin şarkiyi bilmişim puan alacakmiyim bu başari odullendirilmeli![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O değilde bildiğin halde kaç puan verdin gorecegizMuratla, Güneyin şarkiyi bilmişim puan alacakmiyim bu başari odullendirilmeli![]()
Bildiğin haldesi mi var ulan, ben de bi dünya adam bildim puanlarımı gayet objektif bir şekilde adilane paylaştırdım, ayıp koskoca adamsın yakışmadıO değilde bildiğin halde kaç puan verdin gorecegiz
Bana en az 9 vermediysen adil degilsindirBildiğin haldesi mi var ulan, ben de bi dünya adam bildim puanlarımı gayet objektif bir şekilde adilane paylaştırdım, ayıp koskoca adamsın yakışmadı
![]()
Güllü furkan korkmaz
Maneskin- emir sato
Taylor swift-kolpagün
Tanita tikaram-haydar güven
Hey çingene-ata
Puanları gönderirken yaptığım tahminler bunlar...
Veysel mi?Şarkımı bildiğin için tebrik ediyorum
Ama adımı tam bilememişsin![]()
Veysel mi?
Otomatik sözlük kurbanı olmuşumŞarkımı bildiğin için tebrik ediyorum
Ama adımı tam bilememişsin![]()
Evet soonSonuçlar geliyor mu yoksa??????
Üzerinde çalışıyorumSonuçlar geliyor mu yoksa??????
Yarın her şey hazır. Aslında bugün de hazır, ancak tum her şeyi toparlamam 23'ü bulabileceği için yarına daha uygun gibi abiSınav sonucunu bekleyen ergenler gibiyim![]()
23 harika saat , yayınla yarın yenisine geçeriz, heyecandan elimiz ayağımız oynuyor burdaYarın her şey hazır. Aslında bugün de hazır, ancak tum her şeyi toparlamam 23'ü bulabileceği için yarına daha uygun gibi abi
1 sene geçti sanki. Nezaman geliyor bu puanlar hocamSonuçlar geliyor mu yoksa??????
Bekle de atletico madrid maçı sırasında açıkla...Yarın her şey hazır. Aslında bugün de hazır, ancak tum her şeyi toparlamam 23'ü bulabileceği için yarına daha uygun gibi abi
Oğuzhan nerden bilsin Şebnem ferahi. Kundakta bebektir o vakitHey Çingene - Aras
Güllü - Güney
We are pirates - Doruk
Skycabin - Naci
USA for Africa - Hayri Ahbap
Şebnem Ferah - Oğuzhan
Mr. Mister - Can
Cutting Crew - Gökhan
Somebody to love - Levent
Harun Kolçak - Murat
Sefo + Demet - Emir
Guajira Guantanamera - Furkan
Avi Kaplan - Arda