- 1 Ağustos 2014
- 63.838
- 75.048
- 4.338
Canlı performanslar, üstat..@Ata B. Oğuz kardeşim bir sonraki yarışmanın konsepti şartları söylesen de bari şarkıyla araştırsak...
Ancak bazı sınırlamalar olacak sanırım dinlenme sayısı ile ilgili
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Canlı performanslar, üstat..@Ata B. Oğuz kardeşim bir sonraki yarışmanın konsepti şartları söylesen de bari şarkıyla araştırsak...
İşte onu öğrenirsek ona göre şarkı bakalım. Canlı performans dinleme sayısı önemli değil diyorlarsa şarkı hazır. Diğer türlü ara ki bulasın. Sokak şarkıcılarının dinlenme sayıları milyon olmuş anasını satayım...Canlı performanslar, üstat..
Ancak bazı sınırlamalar olacak sanırım dinlenme sayısı ile ilgili
Aynen öyle dinlenme sayıları çok abartılı olmasa da yine de biraz esnek tutulmalı bence deİşte onu öğrenirsek ona göre şarkı bakalım. Canlı performans dinleme sayısı önemli değil diyorlarsa şarkı hazır. Diğer türlü ara ki bulasın. Sokak şarkıcılarının dinlenme sayıları milyon olmuş anasını satayım...
Şöyle ki, canlı performans videosunu baz alalım bu kez. Orijinali için dinlenme sayısına bakmayacağım yalnızca canlı performans videosu 10 milyon ve üstü olmayacak şekilde kabul ederiz abi.İşte onu öğrenirsek ona göre şarkı bakalım. Canlı performans dinleme sayısı önemli değil diyorlarsa şarkı hazır. Diğer türlü ara ki bulasın. Sokak şarkıcılarının dinlenme sayıları milyon olmuş anasını satayım...
Kopyanin kopyasi var kardesim. Adele'in en populer sarkisinin uyduruk bir yayincidan 100 binlik kopyasini bulursun.Şöyle ki, canlı performans videosunu baz alalım bu kez. Orijinali için dinlenme sayısına bakmayacağım yalnızca canlı performans videosu 10 milyon ve üstü olmayacak şekilde kabul ederiz abi.
Abi puanlamaya esas olan o kalite olmayacak mı, ben böyle bakmıştım. Yani şarkıdan ziyade canlı performansı değerlendirmek gibiKopyanin kopyasi var kardesim. Adele'in en populer sarkisinin uyduruk bir yayincidan 100 binlik kopyasini bulursun.
150 milyon olsunŞöyle ki, canlı performans videosunu baz alalım bu kez. Orijinali için dinlenme sayısına bakmayacağım yalnızca canlı performans videosu 10 milyon ve üstü olmayacak şekilde kabul ederiz abi.
20 bin kafidir150 milyon olsun![]()
O dedigini acikca belirtmen lazim.Abi puanlamaya esas olan o kalite olmayacak mı, ben böyle bakmıştım. Yani şarkıdan ziyade canlı performansı değerlendirmek gibi