- 12 Haziran 2015
- 36.373
- 32.026
- 2.693
Hocam iki eşit puan iki şampiyon diyelim bu yarışma için. Tekrar bir oylama süreci uzun olacakFinalistler tekrar seçim yapıp şarkı göndersinler referandum yapalım madem.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam iki eşit puan iki şampiyon diyelim bu yarışma için. Tekrar bir oylama süreci uzun olacakFinalistler tekrar seçim yapıp şarkı göndersinler referandum yapalım madem.

Net bir şampiyon çikmamasina şaşırdım parça çok netti oysa yav 12 verdim direktHocam iki eşit puan iki şampiyon diyelim bu yarışma için. Tekrar bir oylama süreci uzun olacak![]()

Yerli mi yabancı miNet bir şampiyon çikmamasina şaşırdım parça çok netti oysa yav 12 verdim direkt![]()
Yorum yokYerli mi yabancı mi
Dostlar, iki birincimiz var haberiniz olsun.![]()
![]()
Benim şarkıyı doğru tahmin edemmissin lan dahaBu kez benden puan aldın galiba kuş evladım
Ekli dosyayı görüntüle 315645
Lan 12 şarkıya puan verdik buna rağmen puan alamadıysan senin hatandır kusura bakmaBenim şarkıyı doğru tahmin edemmissin lan daha
rüşvet mi istiyorsun rdaş
Atam herkesin g.tü başı ayrı oynuyor, şiir gibi bir ekipSaat 20.00'da buluşalım dostlar
@Mert S. Yüksel
@Hayri Cund
@Kaan Aktaş
@Ata B. Oğuz
@Furkan Kaya
@Göktuğ Çakırlar
@Veli Baltacı
@Umut Işık
@Aziz Kaan
@Salih Salihoğlu
@Murat Ünsal
@Kemal Tan Canatan
@Cengiz Güneş
@Gökhan Aytepe
@V. Haydar Geven
@Ulaş Metin
@Alper Altun
@Selçuk Sarı
@Furkan Korkmaz
@Emir Sato
@Batıkan Kanarya
@Sedat Yıldız
@Naci Liboş
@İskender Nikolov
@Levent Kolpgün
@Doğukan Kanarya
@Arif Doğan Karakaya
@Kerem Uygun
![]()
Puanlamayı geç gönderen ılık -1Dostlar, iki birincimiz var haberiniz olsun.![]()
![]()
Açıkçası şaheser bir performans. 12 puan bile az kalır.rüşvet mi istiyorsun rdaş
Bidahaki etapta sende varsınŞikeyle eurovizyon kazanmak ne kadar kolay
Bidahaki etapta sende varsın
Bul bir dahakine 12 puan senin.Az etüd etsem seninkini de bulurum![]()