O ne demek dostum icat çıkartmaKapitalizü ile alındın bile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O ne demek dostum icat çıkartmaKapitalizü ile alındın bile
Paolo nutini iron sky ya da the warning evolveBul bir dahakine 12 puan senin.
O ne demek dostum icat çıkartma
Nutella denen hiyari hic sevmem. Warning iyidir hostur ama cik. Yok sana 12 puan bunu alPaolo nutini iron sky ya da the warning evolve
Ver 12 puanı mı![]()
Ben aslında bu parça ile katılmak istiyordum. Neden karar değiştirdim hiç fikrim yok
Ben aslında bu parça ile katılmak istiyordum. Neden karar değiştirdim hiç fikrim yok
Kurban, Çilekeş severim sürekli de dinlerim ya abiSenin çilekeşe tevellüt yetiyor mu atam![]()
İlk defa katılan Alper bence, sadece Eurovisiondaki şarkılar paylaşılıyor diye düşünmüş olabilirEveryway that I can'i hangi muzip arkadaş attı acaba, bir kere şampiyon hep şampiyon diye mi düşündü
Madem öyle benimkini tahmin etNutella denen hiyari hic sevmem. Warning iyidir hostur ama cik. Yok sana 12 puan bunu al![]()
Çilekeş, Deja vu, Dorian hatta Hayko Cepkin neredeyse hepsi aynı dönemde çıkmıştı. O dönem cidden bereketliydi. Bu arada YOK yine ön plana çıktı yakın zamanda sebebini bilememekle birlikte hoş o dönemlerde iz bırakanlardandı ziyadesiyle.Senin çilekeşe tevellüt yetiyor mu atam![]()
Madem öyle benimkini tahmin et
Onunki karsu ya da witcher olabilirİlk defa katılan Alper bence, sadece Eurovisiondaki şarkılar paylaşılıyor diye düşünmüş olabilir
Her seyi bilemem. Ama hatirin icin CC diyim.Madem öyle benimkini tahmin et
Her seyi bilemem. Ama hatirin icin CC diyim.

| Katılımcı | Şarkı |
|---|---|
| Batıkan Kanarya | Amado Mio - Pink Martini ft. Storm Large |
| Cengiz Güneş | Ausgehen - AnnenMayKantereit |
| Umut Işık | Sertab Erener - Everyway That I Can |
| Murat Ünsal | Green Day - Holiday |
| Gökhan Aytepe | Candan Erçetin - Yalan |
| Levent Kolpgün | Queen - Bohemian Rhapsody |
| Veli Baltacı | Cheb Khaled, Faudel, Rachid Taha - Abdelkader |
| Hayri Cund | Nirvana - Lounge Act |