- 29 Ocak 2024
- 7.627
- 6.348
- 568
Son 7den 70 puan alıyorum şampuan oluyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Miley Cyrusa puan vermemissin yazıklarım olsunAbi grubu çok severim de özellikle yellow gibi parçalarına çok bayılırım
Acik maviiii koyu maviiii hadi gariiii dep dep depSon 7den 70 puan alıyorum şampuan oluyorum
Kaan Aktaş kimdi yaw , Ata'nın öğrencisi olan mı?
Benim yetkim yok. Keramettin beni kuş yaptı.
Ilginc bir bilgi hmmm
Hiç şaşırmadım hocası iyi yetiştirmiş, 10 yarışmada tek puan yok 5er puan verseniz yarışmayı kazanıyorum belkide , sağlık olsun
Galatasaraylı mı bari
Daha çok sanatçı güzel sanatlarda, pek futbol ile ilgilenmez; benim ricamla geldi aslında yarışmada genelde resim vs rica ediyorumGalatasaraylı mı bari
Hiç şaşırmadım hocası iyi yetiştirmiş, 10 yarışmada tek puan yok 5er puan verseniz yarışmayı kazanıyorum belkide , sağlık olsun
Sanaat mı sanat konuşalım gelsinDaha çok sanatçı güzel sanatlarda, pek futbol ile ilgilenmez; benim ricamla geldi aslında yarışmada genelde resim vs rica ediyorum![]()
Benimde puan vs rica ettiğimi ilet , ne acayip çocuk arkadaş yawDaha çok sanatçı güzel sanatlarda, pek futbol ile ilgilenmez; benim ricamla geldi aslında yarışmada genelde resim vs rica ediyorum![]()
Puan anladıkBenimde puan vs rica ettiğimi ilet , ne acayip çocuk arkadaş yaw