- 24 Mayıs 2009
- 17.312
- 20.290
- 2.643
Tabi ki kaılıyorsunBen de çok yoğunum. Aralığı biraz uzun tutarsak katılmak isterim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabi ki kaılıyorsunBen de çok yoğunum. Aralığı biraz uzun tutarsak katılmak isterim

Ata b yi kiskaniyor musun yoksa dürüst olalimAta B. kardeşimizin ne zaman likeları düşse, acun'nun survivor yapması gibi eurovision yapıyor.![]()
her başarılı erkek kıskanılır..!Ata b yi kiskaniyor musun yoksa dürüst olalim
Puanlama gönderilmiştirGüzel ve keyifli 1 Liste olmuş yav
![]()
Bu Eurovision'da şampiyon ep Wp Grubumuz'dan belirlenirNe puanı ne listesi ya daha?
Ben ne kadar yogunum bir bilsen@Feramuz Kayalar @Serhan Artemis
@Alper Altun @Keramettin TANRIVERDİ @Furkan Kaya @Cafer Güney @Ferhat Koç @Hüsnü Ayabakan
Forum tarafından bu kadar sevilipte bu yarışmaya katılmamak ayıp olur
ahbabım @Feramuz Kayalar ortak girelim hakan taşıyan - hazin geliyor şarkısı neden eurovision kazanmasın diyorum.@Feramuz Kayalar @Serhan Artemis
@Alper Altun @Keramettin TANRIVERDİ @Furkan Kaya @Cafer Güney @Ferhat Koç @Hüsnü Ayabakan
Forum tarafından bu kadar sevilipte bu yarışmaya katılmamak ayıp olur
Ortak yarişmaci ne lan kurbana mi giriyonuzahbabım @Feramuz Kayalar ortak girelim hakan taşıyan - hazin geliyor şarkısı neden eurovision kazanmasın diyorum.

grup yapıcazOrtak yarişmaci ne lan kurbana mi giriyonuz![]()
Ben ne kadar yogunum bir bilsen![]()
Şarkı seçip @Ata B. Oğuz a özelden atıyoruz başka birşey yok , gerisi Ata hocadaahbabım @Feramuz Kayalar ortak girelim hakan taşıyan - hazin geliyor şarkısı neden eurovision kazanmasın diyorum.
analiz edip bakacağım ağabeyŞarkı seçip @Ata B. Oğuz a özelden atıyoruz başka birşey yok , gerisi Ata hocada
analiz edip bakacağım ağabey