Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.226
- 21.066
- 2.663
Oy oyFavori videolarımdan 1'idir bu video kanks yav
Geçen gördüm iki süper salak aynı hareketleri yaparken takla attılar o zannettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oy oyFavori videolarımdan 1'idir bu video kanks yav
Yaw bunun icin sarisin olsun varsin camurdan olsun yeterGeçen gördüm iki süper salak aynı hareketleri yaparken takla attılar o zannettim![]()
Kadınlar 1 çiçektir.Sana bu yorumu yakıştıramadım Gökhan abi..Geçen gördüm iki süper salak aynı hareketleri yaparken takla attılar o zannettim![]()
Arif abim beni çözmüşsün yavYaw bunun icin sarisin olsun varsin camurdan olsun yeter
Murat varsa kesinlikle şaibe vardır
Kumarbaz birinin burada hile şike yapmayacağını düşünmüyorsunuzdur umarım
Bu yarışmanın şampiyonları hep Wp Grubu'nda belli olur kanks yavBu Eurovision'da şampiyon ep Wp Grubumuz'dan belirlenirBiz çekilişi yaptık kazanamayanlarlar belirlenince kötü şarkı seçiyolar kendilerine
Şampiyon olana da şampiyon olabilecek 1 şarkı seçiyoz
![]()
Kadınlar 1 çiçektir.Sana bu yorumu yakıştıramadım Gökhan abi..
Grupta Gökhan Aytepe adlı kişi de vardır Allah bilirBu yarışmanın şampiyonları hep Wp Grubu'nda belli olur kanks yav![]()
VarGrupta Gökhan Aytepe adlı kişi de vardır Allah bilir
İki bin at alalım senideGrupta Gökhan Aytepe adlı kişi de vardır Allah bilir
Ben grup ortamlarını sevmiyorum dostumİki bin at alalım senide
Anladım dostum tamamBen grup ortamlarını sevmiyorum dostum
Yalnız kurtuz biz![]()
Bir şarkıyı görünce direk gözümün önünde canlandıBu yarışmanın şampiyonları hep Wp Grubu'nda belli olur kanks yav![]()
Bana 12 veriyorsun gerisini sttir etPuanlamayı nasıl yapıyoruz kaç tane puan vermemiz lazım
12Puanlamayı nasıl yapıyoruz kaç tane puan vermemiz lazım
Arabada dinledim eve taksiyle döndüm,Beyler telden dinleyenler kulaklıkla dinlesin tercihen sennheiser olmalı
Bu yarışma bayağı külfetli yapacak bişi yok
Ses sistemi sağlamdır sende, kamyoncu adam işini bilirArabada dinledim eve taksiyle döndüm,
Pazartesi servisten alacam arabayı
Mercedes Axor tabikiSes sistemi sağlamdır sende, kamyoncu adam işini bilir
Bu arada scania mı volvo mu?!