- 29 Ocak 2024
- 8.382
- 7.197
- 568
Belki bir başka ihtiyar kimbilirSana 12 yi kim verecek sonra ihtiyar
Açmayın dedeler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki bir başka ihtiyar kimbilirSana 12 yi kim verecek sonra ihtiyar
Vermeyen topitop olsun muSana 12 yi kim verecek sonra ihtiyar
@Doruk Ata TANRIVERDİ edit gelebilirAtla Gel Shaban'daki Necati gibi hissediyorum su an. Gokhan sen minibus soforu ol, Naci muavin, Doruk dedikoducu yasli kadin, Baris ta kokmus et tasiyan yasli adam olsun. Ata'cigim ver Şiki Şiki Ba Ba'yi. Baska turlu dogru tahminlerde bulunamayacagim sanirsam.
HayırVermeyen topitop olsun mu
Puanlar kayboldu...
![]()
Şaka bir yana dostlar, puanlama devam etmekte
@Levent Kolpgün
@Arif Doğan Karakaya
@Göktuğ Çakırlar
@V. Haydar Geven
@Selçuk Sarı
@Güney Kartal
@Umut Işık
@Emir Sato
@Salih Salihoğlu
@İskender Nikolov
@Murat Ünsal
@Gökhan Aytepe
@Sedat Yıldız
@Kemal Tan Canatan
@Ulaş Metin
@Kuzey Aslan
@Furkan Kaya
@Cihan Ağzıkara
@Kerem Uygun
@Murat Durmaz
@Naci Liboş
@Can Erden
@Nedim Sertel
@Kaan Aktaş
Evet evet abi, tüm katılımcılar için idi etiket. Güncel durumu belirtmek için.Çoktan yolladık puanları ama herhalde herkesi etiketlemişsin.
Evet evet abi, tüm katılımcılar için idi etiket. Güncel durumu belirtmek için.
Şehirdısında idim abi de hepsini bakıp excele geçireceğimPuanları yolladığım mesaja beğeni falan atmamışsın. Herhalde senin şarkına puan düşük verdik![]()
Bu gece dinler atarim puanlarıŞehirdısında idim abi de hepsini bakıp excele geçireceğim![]()
![]()

Senin memleket nereki12 puanı verirken memleketcilik de yaptım ama çok da sevdiğim bir şarkı.2-3 kere canlı da dinledim
Çok varSenin memleket nereki
Abi yoğun olan yarısmacılar için esnek tutuyoruz süreyi, o şekilde katılım sağladılar yardımcı olacağımPuanlama ne zaman kapaniyor, hala yapmadim.
Bir sonraki etaba gelsene hocamAbi siz napıyonuz burda allah aşkına

Bu naci hala oy kullanmadi miAbi yoğun olan yarısmacılar için esnek tutuyoruz süreyi, o şekilde katılım sağladılar yardımcı olacağım
Siz puanlamayı yapın abi