- 19 Mart 2014
- 29.453
- 30.923
- 2.718
Sahte değil yasahte duyum vermeye ara ver
Ekli dosyayı görüntüle 107066
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahte değil yasahte duyum vermeye ara ver
Ekli dosyayı görüntüle 107066
kaynak varsa bana söz söylemek düşmezSahte değil yaDur haberin linkini atayım. Bakıyorum.
kızıldereliler kış gelmediği zaman kabiledeki henüz milli olmamış bir genci, kar yağıncaya kadar sürgüne gönderirmiş.
bu uygulamayı kar yağana kadar bizde uygulayalım ve birini cezalandıralım.
[BLUE][/BLUE]
O haberin linkini bulamıyorum iyi mikaynak varsa bana söz söylemek düşmez
günlük olarak okuduğum gazete böyle demişO haberin linkini bulamıyorum iyi miDur bakalım iyice araştırayım. 10 Ocak 15 Ocak arası 25 dereceyi görecek diye bir haber gördüğüme eminim.
Haydi İnşallah yağsın ya ! Yoksa yazın millet susuzluktan kırılacak.günlük olarak okuduğum gazete böyle demiş
![]()
İstanbul'a kar geliyor! Prof. Dr. Hüseyin Toros tarih verip 'hazır olun' uyarısı yaptı - Yeni Akit
İstanbul Teknik Üniversitesi Meteoroloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Toros, ülkemizin yağış sistemi altına girdiğini açıkladı. Prof. Toros, beklenen tahminlere göre ay sonuna doğru kar ihtimalinin olduğunu belirtti.www.yeniakit.com.tr
yağmazsa ekremin işi zorHaydi İnşallah yağsın ya ! Yoksa yazın millet susuzluktan kırılacak.
günlük olarak okuduğum gazete böyle demiş
![]()
İstanbul'a kar geliyor! Prof. Dr. Hüseyin Toros tarih verip 'hazır olun' uyarısı yaptı - Yeni Akit
İstanbul Teknik Üniversitesi Meteoroloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Toros, ülkemizin yağış sistemi altına girdiğini açıkladı. Prof. Toros, beklenen tahminlere göre ay sonuna doğru kar ihtimalinin olduğunu belirtti.www.yeniakit.com.tr
çok değil en fazla 15 gün sonra bu başlığı kilitleneceğine adım gibi eminim. az daha dayanın.
Ne anlatıyorsun yine lalezar? Niye dakika başı wow atıyorsun bana MK!çok değil en fazla 15 gün sonra bu başlığı kilitleneceğine adım gibi eminim. az daha dayanın.
wow atanın da attıranın da desemNe anlatıyorsun yine lalezar? Niye dakika başı wow atıyorsun bana MK!
Ne anlatıyorsun yine lalezar? Niye dakika başı wow atıyorsun bana MK!
Ne anlatıyorsun yine lalezar? Niye dakika başı wow atıyorsun bana MK!
kış geliyorsa komünizm de gelecektirKış geliyor diyorum 15 kelime ile gününü idame ettiren adam!
Onu çoktan dediler Allah'ın cezası herif!!Kış geliyor diyorum 15 kelime ile gününü idame ettiren adam!