- 19 Mart 2014
- 28.074
- 29.479
- 2.598
Sen dediysen, geleceği varsa da gelmeyebilir. Uzak dur bence ! İstanbul'dakiler susuzluktan seni içebilir.Kış geliyor diyorum 15 kelime ile gününü idame ettiren adam!

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen dediysen, geleceği varsa da gelmeyebilir. Uzak dur bence ! İstanbul'dakiler susuzluktan seni içebilir.Kış geliyor diyorum 15 kelime ile gününü idame ettiren adam!
Yine mi bu gif Allahsız tosbağa!!
Onu çoktan dediler Allah'ın cezası herif!!
![]()
Yahu 5 tane şey söylüyor biri tutuyor sonra ben söylemiştim oluyor. Geçsin o işleri.Fakat şu var ilk sayfalarda ben de kendisine aynı şekilde bir yorum da bulunmuştum. Bu sırada hava durumu sitelerinde mevzu 4-5 Ocak civarına denk geliyordu, TMK kardeşimiz 8-9 demişti, şu an hava durumu siteleri de 8-9 durumuna geldi. Bu adam bence boş değil. Bir şeylerden cidden anlıyor.
Sana cümcük diyem mi ?Kış geliyor diyorum 15 kelime ile gününü idame ettiren adam!
Sana cümcük diyem mi ?
De kardeşim müstahaktır bunaSana cümcük diyem mi ?
Konumun manidarmış yeni gördüm. Malumu ilan etmene sevindim şikesporlu.Hayır dedim ya. Yahu ne oldu sana böyle. Zeki adamdın sen laftan bir defa da anlıyordun eskiden![]()
Yahu 5 tane şey söylüyor biri tutuyor sonra ben söylemiştim oluyor. Geçsin o işleri.
Edit : O gitsin rakısını yudumlayıp üzerindeki fener formasını öpsün.
Evinde 28 adet fb maskesi olduğuna dair rivayetler dolanıyor. 28. şampiyonluğa vurgu yaptığı tahmin ediliyor. Allah'ından bulsun diyecek bir şeyim yok.Sürekli Fenerium'dan alışveriş yapması tam bir rezalet.
Yahu 5 tane şey söylüyor biri tutuyor sonra ben söylemiştim oluyor. Geçsin o işleri.
Edit : O gitsin rakısını yudumlayıp üzerindeki fener formasını öpsün.
Sürekli Fenerium'dan alışveriş yapması tam bir rezalet.
Evinde 28 adet fb maskesi olduğuna dair rivayetler dolanıyor. 28. şampiyonluğa vurgu yaptığı tahmin ediliyor. Allah'ından bulsun diyecek bir şeyim yok.
Ben anlamadığım konularda net konuşmam. Hava konusunda bir kere yanıldım o da çok uzun vadeli bir tahmindi. Tutma ihtimali çok düşüktü. 7 gün kaymıştı tahminimden. @Murat Onder 'in de dediği gibi konu ilk açıldığında söyledim. Çok belliydi 8'inden önce hiçbir şey olmayacağı. Şu an her yerde çarşamba sonrası İstanbul'a yağış geleceğini söylüypr.
İşin sonunda Ömer Çavuşoğlu'nun yamağı çıkabilir demedi deme.Bu işin sonu (gizlenen) genel kurul üyeliğine kadar gidecek gibi duruyor.
Orada da şöyle bir olay var sürekli dikkatimi çeken, hava durumu siteleri ilk bir tarih verse de hava da bir kaç günlük rötar olabiliyor. Uçaklar gibi.
72 saat öncesine kadar her şey değişir ki 24 saat kala bile değiştiğine çok denk geldim.
10 gün sonrası için net tahmin yapmak kolay değil, profesyonel hiçbir tahminci yapmaz. Yapsa bile kamuoyu ile paylaşmaz. Bünyamin Sürmeli bile 10 gün öncesinde bir şeyler var görünüyor ama çok erken falan der ve bunu bile her zaman söylemez.
Tabi ki burada da gördüğüm tahminde işte ilk 4-5 sonra 8-9 ile başlayan dönem sonrası uzun süreli tahminde kararlı bir şekilde yağmur v.s. gözükmesi beni umutlandırdı. Fakat keşke uzamasaydı, bu yüzden lodos da uzadı ve canıma okumakla meşgul.![]()
Yine mi Fenerium'dan alışveriş? Nesin yahu sen Platin müşteri yada Gold plus sahibi falan mısın?