E kitap okuyucu alacağım amazon kindle heralde baska bir urun yok piyasada.
Buna kitaplari ucretsiz indirebiliyor muyuz?

Ortalama kac gb hafiza yeterlidir?

E kitap okuyucu alacağım amazon kindle heralde baska bir urun yok piyasada.
Buna kitaplari ucretsiz indirebiliyor muyuz?

Ortalama kac gb hafiza yeterlidir?

bildiğim kadarıyla torrent vs tarzı yerlerden millet deli gibi indiriyordu. kapasite vs bilmem ama - bir ara abim deli gibi kullandı - çatır çutur indiriyordu kitap.

IMG_4313.jpeg

Türkcesi de var „En Alttakiler“ - Günter Wallraff

Özellikle gurbalara tavsiye ederim, dedelerimiz neler cekmis, inanilmaz

Almanya’nın Burscheid kentinde 1 Ekim 1942 yılında dünyaya gelen araştırmacı gazeteci ve yazar Hans-Günter Wallraff, yaptığı araştırmalar, çektiği filmler ve yayınladığı röportajlardan dolayı bir çok ödüle layık görüldü. 1988 yılında maden ocaklarına Türk işçisi Ali kılığında girerek, yaşadıkları olumsuzlukları ‘Ganz unten’ (En Alttakiler) adlı kitabında yazınca büyük sansasyon yaratan Wallraff, bugüne kadar çalışanlarını sömürdüğü gerekçesiyle haklarında haber yaptığı çok sayıda kuruluşla mahkemelik oldu.

merak ediyorum 100 ilkokul öğrencisi çevirsek kaç tanesi "Türküm! Doğruyum! Çalışkaım!" dan sonrasını getirebilir. Ben ilkokuldayken her sabah tekrarlanırdı tüm sınıflarda - hala var mı acaba
kenan ışık mısın rengim andımız kaldırıldı diye 10 senedir kıyamet kopuyor ülkede

Stoa felsefesine ilgi duyanlar için cicero de fato ve marcus aurelius kendime düşünceleri onereyim.bu kitaplarda konuya guzel deginilyo..platon sokratesin savunmasi ve şöleni de şiddetle tavsiye ediyorum
Bunların hiçbirini hatırlamıyorum şu an,felsefe bok is.astronomi okumayı seviyorum artik

Geri
Üst Alt