Kitap Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kitap Önerileri

Sokrates'in Savunması da çok iyidir. Oda 70-80 sayfa civarı olması gerek.

İnsan Ne ile Yaşar da son zamanlarda okuduğum iyi kitaplardan.

Üniversiteye ilk geldiğimde okumuştum, hala sıkıldıkça 1. ve 2. kitaplarını bilhassa okurum açıp tekrar tekrar. Bu kadar yaratıcı kitap azdır :D

Başkasının Problemi, Ebedi Dumura Uğratıcı, Evrenin Sonundaki Restoran, Depresif Robotlar gibi inanılmaz konseptlerin kitabı :D

otostopcunun-galaksi-rehberi-besibiryerde-ciltli20130201154124.jpg

dizustu_edebiyatin_son_kitabi_bir_apaci_masali_angutyus.jpg

Bu tür sözlük hikayeleri tadında kitap önerileriniz var mı ?

Polisiye roman okumazdım, Kurtlar imparatorluğu ilgimi çekti, aldım yarısındayım, güzelmiş keşke eskiden ilgi duysaydım diyorum polisiye romanlara.

Edebiyatla özellikle şiir ile ilgilenenlerin raflarında bulundurmaları gereken bir kitap. Kısaca bu kitap Şiir sözlüğü gibidir..

Bunu daha önce de önermiştim sanırım ama müthiş gerçekten.

Spoiler kitap/film zevkini mahveder diyenlere inat ilk sayfadan sonunla ne olacağını söyler ama ona rağmen nasıl heyecanla okursunuz.

d6930b9a67c7584.jpg

Bu aralar da bunu okuyorum gerçekten özellikle Albert Fish'in hikayesini okurken, "bir şey okurken mide bulanması" hissini yaşadım.

300_g_9789752732377.jpg

Kısa ve güzel bir kitaptır. Sadece son bölümü için bile alınır. Zaten kitap bitince bi iç çeker, arkasından sigara yakıp biranı yudumlarsın. Oku sen oku o kitabı.

Edit: bak şimdi canım gece gece beyaz geceler çekti.. :D

:D Yapıştır o zaman renktaşım tekrardan. Bende bu aralar ne okusam diye düşünüyordum. İyi oldu. 2-3 güne alırım. Sigara kullanmıyorum. Onun yerine efes darkı fon dip yaparım. :yenieek: Tavsiyelerinizi dikkate alacağım.

Kısa ve güzel bir kitaptır. Sadece son bölümü için bile alınır. Zaten kitap bitince bi iç çeker, arkasından sigara yakıp biranı yudumlarsın. Oku sen oku o kitabı.

Edit: bak şimdi canım gece gece beyaz geceler çekti.. :D

İndir at telefona falan dinle bir iş yaparken radyo tiyatrosu versiyonu, ben bayılırım radyo tiyatrosuna. :D

Radyo Tiyatrosu - Beyaz Geceler - YouTube

[GG]- Yanındaki o adam kim

- Bir dost, iyi yürekli saf bir dost :sad007:[/GG]

:D Yapıştır o zaman renktaşım tekrardan. Bende bu aralar ne okusam diye düşünüyordum. İyi oldu. 2-3 güne alırım. Sigara kullanmıyorum. Onun yerine efes darkı fon dip yaparım. :yenieek: Tavsiyelerinizi dikkate alacağım.

Yapıştırmayı düşünüyorum ama önce ev sahibesini okumak istiyorum. Tek kitapta iki bôlüm şeklinde zaten. Beyaz geceler bitince, ev sahibesine geçiyorsun. Ayrıca kumarbaz da güzel kitaptır. Listene ekle derim.

Yapıştırmayı düşünüyorum ama önce ev sahibesini okumak istiyorum. Tek kitapta iki bôlüm şeklinde zaten. Beyaz geceler bitince, ev sahibesine geçiyorsun. Ayrıca kumarbaz da güzel kitaptır. Listene ekle derim.

Tamam. Onuda not ettik. :yenieek: Bunları okuyayım görüşlerimi yazarım sana. Vakit geçmiyor başka türlü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt