Kitap Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kitap Önerileri

Kitap gibi bir site var. Bende sürekli takip ediyorum. Bir kaç Yazar/şairin birleştiği bir site. Yazılanlar gerçekten çok güzel. Emrah serbes / Ah muhsin ünlü (Onur ünlü) / Murat Menteş. Bunlar sadece bir kaçı.

Buradan: Afili Filintalar

Kızıl Nehirler----->Jean Cristopher Grange

Zülfü Livaneli-Serenad ı okuyorum, bakalım.

Derin Devletin Üvey Evladı - Yeşil / Necdet Pekmezci

Franz Kafka / Milena'ya Mektuplar.

Okuduktan sonra,şimdiye kadar okumadığıma pişman oldum.

Dostoyevski'nin Ölü Evinden Anılar ve Ezilenler nasıldır okuyan var mı?

Kelebek (Papillon), Henri Charriere

Henri Charriere tarafından 1968 yılında yayımlanan ve yazarının başından geçenleri anlatan otobiyografik romandır. Hiç işlemediği bir suçtan müebbet kürek mahkumu olan Henri Charriere isimli Kelebek lakaplı Fransız vatandaşının mahkumluğu sırasında yaşadığı olayları anlattığı kitaptır. Henri Charriere bu kitapta kürek cehenneminde yaşadıklarını, kaçma girişimlerini ve aklınıza bile gelemeyecek değişiklikteki olayları kaleme almıştır. Gerçek bir yazar olmayan Henri Charriere'in bu kadar akıcı ve samimi bir üslupla yazması da gerçekten takdire değerdir, kitap tüm dünyada ve Fransa'da uzun süreler en çok satan kitaplardan biri olmuş ve yazarına büyük başarılar getirmiştir. Kitap çok beğenildiği için daha sonra filmi de çekilmiştir. Hiç işlemediği bir suçtan ötürü müebbet hapse çarptırılan bir kürek mahkumunun özgürlük uğruna verdiği çabaların hikâyesidir.

Mutlaka okuyun inanılmaz bir hayat hikayesi inanılmaz bir heyecan senaryosu var,müthişti.

S*ktir Et'i okudum geçen hafta sırf adı değişik olduğu için dikkat çekiyo normal bi kişisel gelişim kitabı.

403049

bu kitabı okuyan varmı

Franz Kafka / Milena'ya Mektuplar.

Okuduktan sonra,şimdiye kadar okumadığıma pişman oldum.

Geçen gün satın aldım. Şu an Dostoyevski'den Yeraltından Notlar'ı okuyorum, sıradaki kitap Milena'ya Mektuplar. Ayrıca Genç Werther'in Acıları kitabını da tavsiye ederim :)

Kitap henüz çok yeni. 3 günde bitirdim ve hiç sıkmadı beni okurken. Murat Menteş yine farklılığını göstermiş. Tavsiye ederim.

zülfü livaneli leyla'nın evini öneririm.şu anda livaneliden kardeşimin hikayesini okuyorum

the-lost-symbol.jpg

Gizemli olayları sevenlere, masonlarla ilgili merakı olanlara tavsiyemdir :ka19:

Adaletin Gizli Mezarlığı - TED DEKKER :thumbup:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt