Kitap Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puslu Kıtalar Atlası çok iyidir. Yalnız "Ulema, cühela ve ehli dubara; ehli namus, ehli işret ve erbab-ı livata rivayet ve ilan, hikayet ve beyan etmişlerdir ki kun-ı Kainattan 7079 yıl, İsa Mesih'ten 1681 ve Hicretten dahi 1092 yıl sonra, adına Konstantiniye derler tarrakası meşhur bir kent vardı." bu tür cümleleri sevmen lazım okuyabilmek için.

kitabin ilk cumlesi degil miydi bu ? :)

-Tapatalk-

Sağlam kitap 4 günde bitti

images

Eren Erdem'in Devrim Ayetleri fena değil ilgilenene.

Bir de son zamanlarda okuduklarım arasında Herman Melville'in Katip Bartleby adlı kısa hikayesi de çok iyi. 70-80 sayfa bişey, alıp okumanızı öneririm.

Zülfü Livaneli - Son Ada

Ayrıca Tezer Özlü - Çocukluğumun Soğuk Geceleri var ama herkes beğenmeyebilir

Sinan Meydan - El Cevap

Ahmet Taner Kışlalı - Atatürk'e Saldırmanın Dayanılmaz Hafifliği

Yılmaz Özdil - Beraber Yürüdük Biz Bu Yıllarda

@Özgür Kızılaslan

Yüzüklerin efendisi üçlemesini böyle bir kitapta yapmışlar sanırım, napayım böyle tek cilt alıp mı okusam yoksa 3 kitabı da ayrı ayrımı alsam.

Yüzüklerin Efendisi - Tek Cilt Özel Basım - Jrr Tolkien | 65,99TL - D&R : Kitap

Fark etmez yav bence ayrı ayrı daha tatlı ama serileri tek kitaplaştırma olayına sıcak bakmıyorum bir ara da Otostopçu serisini tek kitap yapmışlardı eski tatlılığı kalmamıştı. Ha tabii takıntılı değilsen aynı sonuçta :D

Fark etmez yav bence ayrı ayrı daha tatlı ama serileri tek kitaplaştırma olayına sıcak bakmıyorum bir ara da Otostopçu serisini tek kitap yapmışlardı eski tatlılığı kalmamıştı. Ha tabii takıntılı değilsen aynı sonuçta :D

Gerçi 1298 sayfaymış, kütük gibi ağırdır bu şimdi taşımaya da gelmez:) birde küçük fontla yazılmış yorumlara baktım da şikayet eden çokmuş. Tek tek alıp okusam daha iyi olacak.

Gerçi 1298 sayfaymış, kütük gibi ağırdır bu şimdi taşımaya da gelmez:) birde küçük fontla yazılmış yorumlara baktım da şikayet eden çokmuş. Tek tek alıp okusam daha iyi olacak.

Koleksyonda bulunsun diye gecen yaz Izmirde almistim bu baskinin aynisini. Sayfalar cok ince, insan eline alip sayfayi degistirmeye korkuyor aha yirtilacak diye. Ve bircok kez sayfalari ayiramadim yapisiyorlar, cok ince oldugu icinde zor ayikliyorsun :D Ama yer kaplamasi ve hepsini tek ciltte bulundurmak icin alinabilir.

Koleksyonda bulunsun diye gecen yaz Izmirde almistim bu baskinin aynisini. Sayfalar cok ince, insan eline alip sayfayi degistirmeye korkuyor aha yirtilacak diye. Ve bircok kez sayfalari ayiramadim yapisiyorlar, cok ince oldugu icinde zor ayikliyorsun :D Ama yer kaplamasi ve hepsini tek ciltte bulundurmak icin alinabilir.

Kütüphane de durması açısından tek cilt iyiymiş ama okuma ve kullanış açısından dediğin gibi sıkıntılıymış. Tek tek alıp okuyayım sonra belki bu özel cilti saklamak için alabilirim:)

Kütüphane de durması açısından tek cilt iyiymiş ama okuma ve kullanış açısından dediğin gibi sıkıntılıymış. Tek tek alıp okuyayım sonra belki bu özel cilti saklamak için alabilirim:)

Hardcover, kapak tasarimi ve okunusu cok daha iyi zaten tek ciltlerin. Digerinde kapagi cikiyor okuyunca oda sorun yapiyor, okumak icin cikarman gerekiyor yoksa devamli kayiyor :) Bunlari tavsiye ederim sana.

30-Y%C3%BCz%C3%BCklerin-Efendisi.jpg

-aklından bir sayı tut

-seytani uyandırma

-gözlerini sımsımı kapat

-zar adam

***Dan Broown

-cehennem

-ihanet noktası

-digital kale

***E L Jaames

-grinin elli tonu

***suzianne collins

-açlık oyunları 1/2/3

***Ahmet ümit

-beyoğlunun en güzel abisi

-sis ve gece

***michael scofield

-Prison break

Science fiction kitaplari hosuma gidiyor.

9782266223942.JPG

Baxter'in arche kitabi baya iyi, Surukleyici bir hikaye, inanilmaz seyler ogreniyorsun fuze teknolojisi hakkinda, filmini yapsalar iyi olur.

simdide hugh highway in silo kitabina basladim

silo-hugh-howey.jpg

Wool-Featured.jpg

Gerçek yaşanmış asteğmen pkk ile mücadelisini anlatıyor harika bir kitap.

[attachment=8546:phpThumb_generated_thumbnail.jpeg]

[attachment=8547:1403-Intibah.jpg.gif]

[attachment=8548:budala-7706-55037.jpg]

Ekli dosyalar

• phpThumb_generated_thumbnail.webp
    phpThumb_generated_thumbnail.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 93
  • 1403-Intibah.jpg.gif
    1403-Intibah.jpg.gif
    111,3 KB · Görüntüleme: 95
  • budala-7706-55037.webp
    budala-7706-55037.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 95
[attachment=8629:uploadfromtaptalk1394910176452.jpg]

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1394910176452.webp
    uploadfromtaptalk1394910176452.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 86
Kişisel gelişim kitabı önerebilecek var mı? İletişim, yönetim becerileri, girişimcilik üzerine olan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt